Bildbomb från NYC


New york i morgon

Hej hej, här är hon som suger på att uppdatera! Inte för att jag har varit jätte busy men har inte haft någon lust.
Vi har fortsatt med shoppingen här borta, festat lite, umgåtts med familjen och idag var vi i Pentagon. I morgon bitti (klockan 6) så åker vi till New York, är excited som fan! Hoppas bara inte stormen som alla pratar om här borta hinner komma, då kanske vi blir kvar där...gör ju faktiskt inte så mycket :D

Nu ska jag fixa mitt eget och min söta mammas barr. Här får ni en bildbomb sålänge.
 

they don't know about the "I love Yous"

Ja dags att uppdatera lite. Har inte orkat nu efter julen.
Vi har legat bakis och halvsjuka dagarna efter julen nu men nu taggar vi om till NY city. Vi fick det som julklapp, så vi drar till det stora äpplet på natten till lördag. Gissa om vi är glada??
För tillfället ligger jag och Karlsson i sängen, Bea och mami är och handar lite gott. Båda vi är brutalt frustrerade och jag ligger ihopkurad i fosterställning. Usch vad jag hatar mensvärk. Har haft ett grovt fall av PMS idag, helt sinnesjukt hur mitt humör har gått i vågor.. När karlsson och syrran inte längre orkade med mig så kom mami hem och tog hand om mig efter jobbet och min babe höll mig sällskap över viber. 
 
 
 
 
här får ni lite bilder från dagarna som har gått :)

Dec. 24, 2012

Som ni kanske har fattat så kommer inte uppdateringen vara på topp nu de kommande två veckorna då vi bara är här för en kort stund och vill gärna ta vara på tiden med familj och vänner.

Vi har handlat julklappar varje dag nu i veckan, har lyckats få med oss lite eget också. Vet inte riktigt hur jag ska få med mig allt hem.
Dagen har dessutom spenderats med Alisha, vi försöker ta ikapp de åren vi har varit ifrån varandra, tog en trip till min gamla High school också, herregud vilken Flashback man fick bara av att stå utanför dörrarna.
Nu väntad julbak, ensam hemma filmer och en massa danföredoppardan mys.


My hump

Inte hunnit blogga något än men syrran har varit duktig ser jag iallafall. Sitter just nu på golvet och håller på att somna, klockan är bara halv 10. Ska försöka hålla mig vaken för att ringa och väcka lill orren som ska upp kl 6 (12 min tid).

Sedan vi har kommit hit har vi hunnit shoppa en del, festat lite och legat bakis en hel dag på soffan. Fyfan, i morgon ska jag till tandläkaren sen ska vi till spotsylvania mall och köpa de sista julklapparna. :) 

första dagen i staterna

Aa ni efter strul i tullen för både mig och syrran så är vi äntligen i USA. Gårdagen började med en jättemysig frulle ute på altanen, älskar vädret då det är ca 17 grader. Vi åkte och shoppade i fredericksburg och stafford, var fan i extas efter VS.. Ville bara köpa med mig allt!
Tanken var att vi alla skulle dra ut igår, men så blev det inte riktigt, vi hade redan börjat föra då min bästa kompis från USA dök upp vid dörren. Det var helt Sinnessjukt att få träffa henne igen asså, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Blev hemma och satt och snackade med henne när Chris, Bea och Karlsson drog ut och söp. Ja dom kom tillbaka kl 23 helt dygnraka och däckade i sängen men innan dess så hann jag filma den. Har legat och kollat på alla videos nu på morgonen, är fan lika kul varje gång.
 
Sitter iallafall och käkar nudlar i sängen såhär på morgonkvisten, kl är 7 så jag antar att vi har det lite svårt att anpassa oss för tidsskillnaden.
 
 
 
 
 
 

Nu är det dags

Om cirka 50 minuter så sitter vi i bilen på G till Arlanda. Som vi har längtat! Felicia ligger och snarkar breve mig, hon somnade för en sådär 5 minuter sedan. Ska snart väcka henne så vi hinner äta lite och packa det sista!

Skriver senare när vi sitter på Arlanda :)


Lämnar detta land om 8 timmar

Min dag har varit så packad så att det inte är sant.
Krigade upp imorse för att sedan få reda på att vi började kl 12, somnade om i sängen med kläderna på och vaknade strax innan bussen skulle gå,
Provet gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig att det skulle göra så det är ju alltid något. Tog en lång promenad med en vän efter skolan, var skönt att få prata ut om saker och ting. Behövs faktiskt ibland

Var hos mina nyblivna plastkusiner och firade peppe också, åt god mat och hade det jättetrevligt innan jag var tvungen att åka hemåt för att börja packa.största tidsoptimisten när det gäller sånt, har fått det från min mamma tror jag..
Känns som att jag har alldeles för mycket saker med mig, dumpade i stort sätt hela min garderob i min resväska just för att jag hade svårt att välja vad jag skulle ha med mig.
Min fru kom och hjälpte mig efter ett tag också, kändes förjävligt att säga hejdå till henne. Kommer sakna ihjäl mig efter henne. Våra dagliga prommenader som fylls med skitsnack om allt och alla. Har aldrig varit ifrån henne så längre.Någonsin. hahah åh jag orkar inte, läser igenom det jag har skrivit och inser att jag låter riktigt jävla kär men vad gör det liksom?
Har dessutom hunnit med att pynta granen med Lina, riktigt fin blev den faktiskt! :) Fick en sådan julkänsla men det är ju egentligen inte så konstigt med tanke på att det är julafton om en vecka.

Nej nu börjar tiden rinna iväg, ska faktiskt sätta mig och skriva klart min krönika som ska in innan jag åker, skönt tidsfördriv liksom, sen ska jag kolla på en massa serier så att jag håller mig vaken innan jag åker till Arlanda


Two days

Sämst på att blogga på helgerna har jag märkt, även fast jag oftast inte har mycket för mig. I fredags firade jag och syster minijul hos farmor och farfar på kvällen var jag med Oskar vilket jag var resten av helgen också :) idag hade jag morgonträningen sen gav jag hockey ett försök. Gav upp efter ett tag när jag aldrig fick pucken så hoppade lite (hoppade in i sargen) och gjorde lite piruetter och flygskär :) så sjukt sugen på att börja igen!

Imorgon har vi sjukt mycket att fixa inför USA så klockan står på 07.00. Så natti :)

Förresten, jag var träffat världens bästa kille! :)))


Sa11e i ett nötskal

fan fan fan fan,.,,. nu sitter jag här igen. Dagen innan ett massivt prov och försöker nöta in allt i hjärnan. Men det går inte! fokuserar på allt annat än mina anteckningar. Jag skämtar inte när jag säger att jag har suttit och läst samma stycke om franska revolutionen i en halvtimma nu.
Riktigt bra jobbat! ja är iallafall inte ensam om detta, mer än hälften av min klass sitter uppe med mig och kämpar lika mycket. Hälften vill döda Dalle lika mycket som jag och det får mig att må såå mcyket bättre. 
att vi aldrig lär oss, vi ser ut som lik allihopa varje gång vi har prov för de flesta dygnar, vi har en tendens i vår kära klass att skjuta upp allt till sista minuten så därför så blir det ju såhär.
 
Nej nu fan ska jag skriva klart allt och sen memorera allt innan jag ska sova. Imorgon blir ju trots allt sista skoldagen på året för mig. Sen ska jag hem och packa, träffa en god vän och min käraste fru♥
 
 

Sjukling

Aa har gått och blivit sjuk lagom till att vi ska åka till staterna. Måste ju ha varit efter i onsdags då vi stod ute i minusgrader hela kvällen.
Men men vad ska man göra?

Igår så firade vi Emma som fyllt år nyligen. Vi tjejer käkade middag, umgicks och hade det jättetrevligt. Blev upphämtad av Niklas sen på kvällen och han skjutsade in mig,Lina och Emelie till stan. Bestämde oss för att pröva på Opal, hängde där med von Ziepels ett tag innan vi drog till Amba. Hade fan så stört kul hela kvällen, ett perfekt avslut på året här i Sverige helt enkelt. Däckade med Lina sängen runt 6.
Hela dagen idag har spenderats i sängen mer eller mindre. Jag har så sjukt mycket plugg att ta tag i men jag orkar verkligen inte. Söndagsångest på riktigt...


Dags för mig att sluta tänka

Som sagt så var vi hos våran farmor idag och hade en slags mini-jul med tanke på att vi är borta över julen i år.
Det var verkligen jättemysigt och kul att träffa dem igen nu när allt är som det är.
Tanken var ju då att jag skulle dra ut med Karlsson och gänget men kände efter lite och bestämde mig för att bara ta det lugnt ikväll och köra all in imorgon istället.
Kvällen har då spenderats med Frugan,Lisa och grabbarna. Kom hem för en stund sen och nu ligger jag i ett bad. Funderade en liten stund på att börja skriva på sammanfattningen utan historia provet så jag kan börja plugga någon gång men sen kom jag på att det var fredag och då kan man fan inte sitta hemma och plugga!


Fredaaaaaaag

Åhhh vad jag inte ville kliva upp i sängen idag, det var ju så kallt och tråkigt när jag vaknade. Både jag och Lina snoozade mycket längre än vad vi egentligen kunde så jag fick springa den lilla biten till bussen.
Nu står skola på schemat. Ska äta middag hos farmor i eftermiddag tillsammans med syster sen är planerna för kvällen en aning oklara.


I'm not what you need

Kan inte sova, ligger och tänker på alldeles för mycket saker jag oroar över, oroar mig som fan över framtiden. Vad ska man göra? Plugga eller jobba? När, hur, var? Åh! Önskar någon kunde säga till mig vad jag ska göra med mitt liv.

Oh well, ska ge sömnen ett försök till. Puss


Tror du att du och jag kommer minnas denna kvällen?

Efter en näst intill sömnlös natt så åkte jag hem vid halv ett idag och sov ända tills jag var tvungen att åka mot tyresö. Har nog aldrig sovit så bra :)
Står och lagar mat till barnen nu iallafall och sen efter jobbet ska jag hem, spola upp ett varmt bad och värma upp mig för fy satan vad kallt det är ute idag. Sen så har ju jag och lina missat att ett avsnitt av 90210 kom ut nu i veckan så det måste vi hinna klämma in innan vi somnar ikväll
Karlsson försöker för stunden övertala mig om att dra ut med dem imorgon, tydligen så vill hon ha lite underhållning under kvällen för visst älskar vi när folk gör saker som de egentligen inte får ellerhur Karlsson?:)

Mina finaste systrar ❤ älskar er båda två


Trying to forgive the past

Fy helvette vad trött jag är. Det enda jag kan tänka på för tillfället är att det är fredag imorgon.
Sov som en stock den lilla tiden jag sov inatt. Fick skeda med frugan hela natten, har ju liksom gått ett tag sen jag fick sussa med henne så det var riktigt gosigt.
Taggar inför skola och jobb nu, egentligen vill jag bara ta helg och stupa i sängen, känns som att vägen till skolan är en mil lång.



Beat the ice

Helt död är jag och ännu inte helt upp tinad. Helt helt helt stööööört vad jag har frusit idag. Jag kan på riktigt säga att det här är den värsta kylan jag blivit utsatt för, värst var soundchecken och genrepet, själva uppvisningen gick smidigt och snabbt. Har faktiskt varit kul att träna lite is någon gång i veckan med alla gamla åkare, kommer faktiskt sakna det lite :( Så sjukt taggad på att börja igen...

Nu ska jag iallafall sova. Puss!



That day

Fan vilken dag asså. Hade en ganska kort och skön skoldag om man bortser från att jag var tvungen att skriva ett spanska prov som jag inte alls var förbered för.
Åkte direkt in till Zinken efter skolan där vi hade genrep i minusgrader, trodde inte att jag skulle överleva där ett tag och Smärtan i mina fötter går inte att beskriva..
Själva uppvisningen gick bra, Flisan och steffi samt "familjen" var och kollade.
Mötte upp frugan nu på kvällen och nu så ligger vi i sängen med en påse godis och snackat en massa skit. Så mycket har ju hänt de senaste dagarna som vi har varit ifrån varandra.


12/12/12

Känns fan som det är domedagen idag. Världens sämsta start på dagen and I need my mommy :( skulle inte förvåna mig om resten av dagen går åt helvette också. Aja whatever, är påväg till zinken nu iallafall för genrep och förberedelser. Är inte direkt förberedd för att frysa ihjäl men men... Snygga kommer vi vara i våra kläder iallafall :PPppppPppP


Give me everything

Trött är jag men orkar inte ta tummen ur röven och ta av mig träningskläderna och hoppa in i duschen. Är så sjukt trött i kroppen och frusen. Kan inte ens föreställa mig hur jag kommer må efter uppvisningen imorgon, utomhus i tunna kläder :( ångest! Träningen ikväll gick bra iallafall och nu sitter allt som det ska hoppas jag.

Nä nu är det dags att dra sig mot duschen och sen sängen. Godnatt


some people want it all

Sitter i skolan och försöker skriva klart lite uppgifter som ska in innan jullovet. Har haft lite betygsamtal osv idag och det känns väl helt okej än så länge.
Slutar halv fem idag men måste dra tidigare för att hinna med allt jag ska göra idag. Taggar inför träning ikväll också.. not.
 
Som vanligt ås är jag så vansinnigt trött, sover så himla dåligt om nätterna, vaknar lite då och då samt att jag somnar så jävla sent också. Men men åker ju ändå snart och då lär min sömn ändå bli helt förstörd de första dagarna så jag antar att det inte gör så mycket.
 
 
 

Yes pleeease


Dec. 11, 2012

Är påväg till Solna nu för att äta lunch med Oskar och hänga lite. Meningen var att jag och Felicia skulle upp på pass imorse men ingen av oss kom upp. Senare ikväll är det dags för sista träningen innan uppvisningen. Så ska tagga för 2,5 h på isen, wooopa!


The little things

Satt på bussen idag påväg hem från jobbet när jag kom på att det bara var en vecka kvar tills jag skulle dygna en hel natt för att kunna sova på planet påväg till USA. Ringde Karlsson och delade med mig av känslan, fan vad hypad man blev. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går.
Har julbakat lite med Lina nu på kvällen, blev massor av goda lusselängder och Rockyroad. Mumma!

Imorgon är det tisdag och det innebär skola fram till halv fem, sen blir det möte och träning på det.
Nu måste jag sova, ligger vaken för sent på nätterna fast å andra sidan, va gör det? Hade ju en lång period förra året då jag endast sov 2-3 varje natt.




8 dagar

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

You make me happy

Ännu en helg förbi och en ny vecka väntar. Nu är det bara 8 dagar kvar till USA, taggataggatagga.

Skön helg har jag haft iallafall. Oskar hämtade mig från träningen i fredags och har varit med honom hela helgen :) Spelat lite biljard, tränat, kört almis...aa lite sånt. Nu är jag så jäääävla trött, sovit väldigt få timmar den här helgen så nu ska jag nanna kudden. PUSS


Shes walking on fire

 
Kom hem alldeles nyss och jag ska snart sova eftersom att jag är helt slut i kroppen. Storstädade hela huset idag innan vi drog till träningen på Hovet. Efter alla dessa träningar så börjar det närma sig slutet nu, showen är om endast 3 dagar men tyvärr så känns det inte som att vi är klara på långa vägar, men det där löser väl sig.
 
imorgon blir det skola och jobb, sen när jag kommer hem så har jag och Lina bestämt oss för att ha lite julbak så det blir nog mysigt. Har fullt upp nu i veckan ända fram till jag åker till USA, ska försöka få ihop allt och hinna med allt också.

Nu ska jag sova, drömma om kärlek som jag har gjort varenda natt nu på sistone och vakna upp pigg imorgon.. Aa något i den stilen iallafall ❤

Home is not where you live but where they understand you

Ligger i sängen och ska snart sova. Hade somsagt träning idag, gick bra antar jag, vi fick ganska mycket gjort och det är väl huvudsaken då vi måste vara klara med allt tills på tisdag.
Jag och Lisa köpte med oss chips hem och tanke var att vi skulle bädda ner oss i soffan och kolla på någon gammal film men så blev det inte riktigt, satt istället och snackade mer Stina och Ida om allt och inget.
Hann träffa frugan en snabbis på hemvägen för att snacka lite skvaller som vi brukar på kvällarna. Har blivit lite utav en rutin nu när vi mer eller mindre bor grannar.
Nej nu ska jag ta och sova, min kropp är helt slut och jag känner att jag börjar bli sjuk.. Kul lagom till jul och allt
 
 
Hon är allt för bra hon min fina tjej♥
 

It took you a week

Var i skolan idag för första gången sen i tisdags, kanske ingen höjdare att börja kl 8 men det är ju trots allt fredag.
hänge lite med mina kids för tillfället innan Martin kommer och hämtar dem. Sen bli det träning direkt efter. Åhhh jag och Lisa kommer få kriga för att komma hem ikväll.  Skyller på Lina för att hon överger oss ikväll..
 
 

It's friday

Har målat naglarna i snart en timma, blir aldrig bra :/ Har en förmåga att vilja göra massa andra saker samtidigt så sluta det med att jag får göra om allt! Snart ska jag locka håret på Felicia som snart ska iväg sen blir jag all by myself. Inte en aning vad jag ska göra hela dagen. Träning vid halv 10 ikväll men innan dess vet jag fan inte.

Förslag?

Helghelghelg

IMORGON ÄR DET FREDAG :D :D eller aaa är ju faktiskt redan fredag! Har nyss gjort klart felicias design till hennes nya blogg. In och läs! http://fellidors.blogg.se
Tänkte börja göra en ny till mig och syrran nu också! Sen sova, har bajsont i huvveee...

I cant get you off my mind

Ännu en dag har flugit förbi och jag har egentligen inte gjort så mycket, valde att stanna hemma från skolan idag också, precis som hälften av min klass också gjorde. Tog iställey ett långt bad imorse och lysande på julmusik.
Flisan kom och mös med mig när hon hade slutat sen knalla vi till Lisa där vi kollade på VSFS2012 och åt en massa gott.

Imorgon är det äntligen fredag, då blir det skola jobb och träning. Dessutom är det endast 12 dagar kvar tills jag åker till USA. Saker och ting kanske börjar gå uppåt nu eller vad säger ni?


Rensar lite Bilder

 
 
 
<3

En oväntad vänskap

Kröp nyss ner i sängen breve frugan, ligger och väntar på att hon ska börja babbla. Igår kväll mummla hon säkert 40 minuter i sömnen. En av grejerna hon sa va "jag har hittat 365 ord och det ända jag kan använda är pilsk". Heeehe sugen tjej.

Har varit iväg med Oskar ikväll och kollat på bio. Han kom och hämtade mig i det här snökaoset, hade inte varit utanför dörren på hela dagen så det var lika bra att ge sig ut. Vi och 2 andra var dom enda i hela salongen, folk vågar sig la inte ut. Såg iallafall en oväntad vänskap och den va feeeeettt bra :D

Snökaos

Eftersom att gårdagen gick i stora vågor så bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan idag för att ta det lugnt. Verkar som att jag valt en bra dag för detta då inga bussar gick pga snön som bara vräkte ner.
Har spenderat dagen invirad i en värmefilt i soffan, skrev klart en uppgift i religion och pluggade spanska. Vid 16 tiden insåg jag att jag inte hade rört mig ut fläcken på hela dagen, ringde frugan, slängde på mig täckbyxor och gav mig ut i snön och lekte av mig.

Får se hur morgondagen kommer se ut, kanske kan jag ta mig till skolan eller åtminstone jobbet. Hoppas mer på det sistnämnda då jag behöver moneey men nu ska jag ta och kolla på VS fashion show!


Händerna mot himmelen

Bara 2 veckor tills vi drar till USA nu. Vi tog en promenad tidigare och planerade allt vi ska göra där borta, är så äckligt taggad nu. Vill åka nununu!

Annat än det så har dagen spenderats i köket. Nattis och jag gjorde godaste lunchen och på kvällen gjorde jag middag till min älskade fru. Efter det gjorde vi GI lussebullar, goda faktiskt. Så jävla lång och tråkig dag, illa när man överväger att åka till badhuset för att man inte har nåt att göra. Dessutom är jag sjuk :(


Dec. 04, 2012

Sitter i ett nästintill tomt klassrum och skriver på en sammanfattning om intolerans. Verkar som att halva SA11e har valt att stanna hemma och sova idag.
Spelar iallafall julmusik i hörlurarna och vi har släckt lamporna så mysstämningen är på topp.


Who cares

Sitter framför en öppen brasa med frugan och myser. Vill inte gå utanför dörren eftersom man fryser rumpan av sig efter 0.2 sekunder.
Åkte direkt till flisan efter skolan, min lilla sjukling hade bakat kladdkaka till mig som vi har suttit och smaskat på.
Senare ikväll så dras skolböckerna fram så ska jag försöka plugga lite, får se hur det blir med det osv.


Dec. 03, 2012

Kul väder ute har jag hört, själv har jag inte klivit utanför dörren på hela dagen. Tanken var att jag skulle ta mig till gymmet om en stund men känner mig helt slapp i hela kroppen, ont i huvudet och i halsen :( tänkte ta en dusch för att vakna till lite! Vill inte bli sjuuk


Natti

Nu är jag och flisan påväg hem från Bea. Varit där och hängt med tjejerna, längesen vi alla sågs! Kollade solsidan och snackade sen var vi tvungna att röra oss. Felicia är råbakis och jag sjukt trött (knappt sovit nåt på hela helgen) så ska bli skönt att krypa ner i sängen med frugan.

Hela gårdagen och idag spenderades på soffan med orren, tog oss ut en stund idag men that's pretty much it. Hade det här lata sällskapet så man blir ju som man umgås -.-


Dec. 02, 2012

Ligger i soffan hos romina för tillfället, tänker inte röra mig ur fläcken på ett bra tag. Mår fan lika dåligt som igår om inte värre, är liksom inte ens sugen på pizza för att illamåendet sitter i halsen.
Igår så firade vi tvillingarna som har fyllt 18 år. Började som middag hos tjejerna innan allt folk började ramla in. Det var ju maskeradtema så det var hur kul som helst att se vad alla hade hittat på, allt från enorma tuttar till pirater,bebisar och manlig miss world.
Hade verkligen sjuktkul hela kvällen, även fast vi fick strömavbrott där mot slutet och att jag drack alldeles för mycket. Men men man fyller bara år en gång om året och då gäller det att köra all in


Dec. 01, 2012

Fyyyfan vilket jävla fylleslag igår! Var iallafall på Amba med flisan syster och Oskar. Vid 2 blev Oskar utslängd så då blev det hemgång, lika bra de! Idag har jag mått så Jääävla dåligt. Tryckte nyss i mig en fet pizza så mår lite bättre nu. Bästa medicinen (Y)


RSS 2.0