Im back on track with a better view

Sista Januaridagen har spenderats i skolan, vaknade upp med feber så har pendlat mellan att frysa och att svettas hela dagen. Tog en tripp till sjukan med syster sen för att ta tag i något jag har planerat sen i somras. Vi käkade lite mat och fick lite syster tid efteråt. Gick och kollade lite i affärer och fick med mig ett par byxor hem. Hittade en massa fina tröjor och blusar som jag blev kär i men kände att min garderob är en aning för full för tillfället. Måste rensa den någon dag så jag får mer plats.

Nu på kvällen så har jag hängt med suraj och flisan, vi tog en promenad och hamnade hemma hos frugan där vi satt och snacka lite.
Nu ska jag sova hade jag tänkt så får vi de hur morgondagen blir.


You make me smile

Då var ännu en dag över, känns skönt att halva veckan redan har gått. Nu är det alldeles snart helg och jag längtar som bara den. Har egentligen inte några direkt planer, ska mysa med Romina på fredag och sen ska jag nog till Niklas på lördag.

Idag så hade jag som sagt bara 3 lektioner i skolan så jag slutade kl 13. Åkte hem till Suraj och hängde lite med honom, vi båda var så trötta så vi låg mest och snacka om allt. Han drog till jobebt sen och jag åkte hem till Lisa som låg hemma med feber. köpte med mig lite godis till henne, tanken var att jag skulle hjälpa henne med en uppgift i engelskan men jag somnade bredvid henne på soffan i två timmar innan jag hann ta tag i det. Har varit som en zombie resten utav kvällen. Kom hem och la mig i sängen och kolade på 90210 med lina. Orkade inte ens gå ut och möta Flisan och Suraj nu på kvällen, inte direkt jobbigt att gå 10 meter men jag är helt död i kroppen, så nu ska jag hoppa i ett bad och sen sova:)


Far from the others, close to each other

Blir ett standard kvälls inlägg nu då. Ligger hemma hos frugan med min älskling. Vi har precis bäddat ner oss och ska snart sova.
Tanken var att jag flisan och Lisa skulle mysa ikväll, men vår lilla Lisa gick och fick feber så hon ligger däckad hemma.

Imorgon så blir det en kort skoldag med bara tre lektioner.


I'm back!

Felicia klagade på mig idag hehe, så ger bloggen ett sista försök! Sitter just nu väntar på att frugan ska komma hem, ska väll platta håret och göra i ordning mig lite också innan jag ska träffa oskar. Har inte fått många knop gjorda idag. Tog en promenad med Cassandra tidigare, sen dess har jag legat och rensat datorn på massa skit.

Har väll inte jättemycket att berätta, men ska skärpa mig nu iallafall :) Puss och kram


110 dagar

Hade helt rätt igår, dagen gick åt helvette. Slutade skolan runt 13 tiden, åkte hem och sov lite för att sedan ha möte i handen. Mötte upp Suraj direkt efter och vi åkte in till stan för att göra lite ärenden. Vi tog en fika och satt och snackade i några timmar också innan vi åkte hem. 
Jag och Lina kröp ner i sängen och kollade på ett avsnitt av 90210 innan jag sommnade.
Lyckades försova mig imorse också och missade första lektionen, funderade på att bara stanna hemma och sova men pallrade mig iväg till skolan ändå. Har psykologi för tillfället, försöker hänga med i en pågående diskussion om Freud och hans tankar. Själv blir jag bara ännu mer förvirrad av alla teorier och påståenden så sitter och fördriver tiden med att kolla bloggar och tumblr.
 
Efter det här har jag bara en lektion kvar, och det är Latin. Vill bara sluta nu, ska möta min älskling efter skolan och sen får vi se vad som händer-
 
 

Jan. 28, 2013

Då var det måndag igen, vaknade upp på helt fel sida av sängen imorse. Allt kändes bara fel och förjävligt. Vet inte om det är det faktum att jag har en hel jävla skolvecka kvar tills det är fredag eller att jag har sovit dåligt men ska bara försöka ta mig igenom denna dag utan att bryta ihop och bara hata allt och alla.
Det positiva är väl att jag inte jobbar alls denna vecka. Ska faktiskt bli skönt.


Helgen

Hann inte riktigt blogga igår men spenderade hela dagen med min syster,och på kvällen så drog jag ut med Isabell och Michaela. Hade en så grymt rolig kväll med bästa tjejerna, och runt 2 tiden så kom dessutom Suraj och Kemo.
Allt i allo så var det en lyckad kväll.
Drog och käkade med Isabell imorse, och nu så sitter vi av någon konstig anledning på Heron med Michaela och ska se Ego. Hoppas verkligen att den är bra med tanke på att vi krigade in ända hit


You've built your wall so high

Vaknade upp ensam hemma hos flisan, fick för första gången på länge sova ut. Satt och kollade på EM damernas korta i stort sett hela dagen. Var en hel del med Suraj också innan jag åkte till jobbet. Frös nästan ihjäl påvägen till tyresö då min andra buss var 15 min försenad. Skakade som ett asplöv och gick på bussen med köldskador. Första frågan jag fick av Ludvig när jag hämtade honom var ; "varför är du sen?? " var redan irriterad sen innan men då fan började det koka i mig. Men bet ihop och log bara.

Åkte till Sofia efter jobbet där mina tjejer väntade. Vi åt en massa gott framför gladiatorerna med ansiktsmasker, sen hoppade vi in i bastun där det förekom en massa skitsnack. Hade en riktigt mysig kväll helt enkelt.

Med tanke på att jag har både varit ledig och spenderat kvällen med tjejerna så har jag haft en sådan irritation i kroppen hela dagen och det sprack för mig alldeles nyss. Fan asså, varför har jag blivit just en sån som inte kan släppa saker och ting? Allt går ju så himla bra för tillfället men ändå så är det något som ligger och gnager. Om det är något som ska förstöra allt nu så ska det fan inte vara något/någon så litet. Men jag e ju som jag är. Jag lyssnar inte när folk säger åt mig att släppa saker, det gör jag helt enkelt när jag själv känner för det.
Jag antar att idag är en sådan dag då allt man har förträngt kliver fram, jo tjena lycka till med sömnen inatt.


See beneath your beautiful

Inga konstigheter här va, ligger hemma hos frugan. Kom hit för en liten stund sedan, tanken var att jag skulle hjälpa henne plugga engelska men vi har inte riktigt kommit så långt..

Dagen har i stort sett spenderats med Suraj i omgångar, hängde lite med honom innan jag drog till skolan vid 13 för att ha endast en lektion, drog direkt till jobbet och efter det stannade jag till hos Suraj som jobbade, käkade snabbt hemma innan jag gick hit.
Imorgon är jag helt ledig från skolan, verkar liksom som att alla vår lärare har gått i ide eller bara avstår från lektioner med oss. Aja jag klagar inte

Nu blir det plugg innan jag ska bänka mig framför tvn och kolla på parfinalen.
Åhhh älskar EM-veckan, får sån himla nostalgi. Längtar tillbaka till isen och att få tävla igen. Får nöja mig med att heja på systrarna Helgesson och Majorov, sen såklart mina älskade fransmän.


it feels like im just too close to loving you

Vaknade upp imorse och insåg att mina två första lektioner var inställda så jag börjar kl 13:30 idag. Somnade om och vaknade inte förens ett litet tag sen.
Har förflyttat mig till soffan nu och kollat på både Greys Anatomy och Desperate Housewives.
Ska strax börja göra i ordning mig tänkte jag, ska jobba efter skolan och sen ikväll lär jag mysa med frugan.
Slänger in ett inlägg senare idag


Yeah im what you call a mess

Har tagit mig upp ur sängen för första gången nu sedan jag kom hem från skolan, har legat i fosterställning och tyckt synd om mig själv för jag har haft en sån jävla mensvärk hela dagen.
Kvällen blev räddad av Suraj som kom med en stor påse godis, choklad och cola. Världens bästa som har fått stå ut med mig idag.

Nu ska jag återigen bädda ner mig i sängen med en värmefilt och försöka sova. Hoppas jag vaknar upp imorgon bitti utan smärtor.
Imorgon blir det dessutom lunch-dejt med tjejerna i klassen. Torvallas mat räddar våra fisk-torsdagar!


Jan. 22, 2013

Nu är ännu en tisdag över, klarade mig igenom en helvettes lång dag i skolan, hatar tisdags schemat..
Åkte hem till Lisa efter skolan, vi bakade en sjukt god kladdkaka som Stina sen tappade i golvet, däckade sen direkt på soffan båda två och sov gudomligt.
Mötte upp flisan också på en promenad och nu ligger vi här hemma hos henne och ska kolla på hypnotisören. Har hört att den ska vara grym, frågan är bara om jag kommer kunna sova inatt.

Imorgon blir det en kort skoldag och sen jobb. På kvällen lär jag väl mysa med min fruga igen, vad annars ska man göra om kvällarna?


Too close

Vaknade alldeles för tidigt imorse, (med tidigt så menar jag tjugo i 6 ungefär) och åkte in till stan med syster för att ta itu med några saker, efter en massa stress så hamnade vi tillslut på en sushi bar där vi andades och snackade ut. Så mysigt att få lite ensam tid med systern min.
Bestämde mig för att ringa och väcka Suraj på vägen hem, var så himla trött så jag somnade i hans famn så fort jag kom hem till honom.
Sen så satt jag och snackade en massa med hans syster innan jag började röra mig hemåt och han till jobbet.

Imorgon blir det skola och sen ska jag försöka få lite tid för frugan också.
Kanske slänger in ett natt inlägg eller så, vi får helt enkelt se


Hoppas

Nu ber vi alla till gudarna att håret blir bra, sitter med hårfärg i håret för tillfället. Tanken är att jag ska bli snäppet blondare men mitt hår har ju en tendens att inte samarbeta så detta kan ju bli lite hursomhelst.

Förutom det så åkte jag skridskor på hellas isen med lina, Niklas och Timmy. Fan vad konstigt det kändes att åka på uteis, blev en vurpa eller två.
Slänger nog in ett till inlägg ikväll, sover med frugan inatt hos vanligt, hennes hår ska också färgas!


Snälla kan sommaren bara komma, har aldrig frusit så mycket som jag gör nu, mitt smink går inte att tvätta bort för att ögonfransarna har frusit. Yippie, winter go fuck yourself.

Har iallafall haft en underbar kväll med mitt hjärta, kommer nog sova riktigt gott ikväll med tanke på hur glad jag är trots eventuella köldskador..
Ska krypa ner under täcket och värma mig, drömma om sommaren ska jag fan också göra


...and i want to sleep

Sov ju som sagt hos frugan inatt, vi gick sällskap av Suraj lite senare på kvällen och vi alla tre låg och kollade på paradise hotel innan vi somnade.
Vaknade upp som en jävla zombie efter alldeles för lite sömn. Ser inte fram emot dagen alls, har fullt upp från och med nu tills ikväll, Medans jag egentligen skulle vilja ligga i min säng och sova hela dagen. Får se om Leszek låter mig sova på latin lektionen nu, annars vet jag inte vart jag tar vägen.

Nä men det är ju trots allt fredag och då ska man vara glad! Ser fram emot en mysig kväll med mitt hjärta och en lååååång natts sömn


Nobody knows, it cant be exposed

Ligger som vanligt nerbäddad i sängen hos frugan. Kom hit för en liten stund sedan, har ju svårt att sova ensam nu för tiden så det är bra att hon ställer upp när man behöver lite närhet :)

Var i skolan idag också, gjorde absolut ingenting, den här veckan har varit så otroligt skön då många kurser avslutas så har mest suttit och gjort ingenting. Fick nya schemat för vårterminen, inget att klaga på direkt om man bortser från det faktum att jag måste stå ut med 3 olika kurser, 7 hela timmar av Peters lektioner varje vecka.

Syster kom på besök nu på kvällen, så skönt att få krama lite på henne, har faktiskt inte sett henne sen jag åkte hem från USA, men vi käkade iallafall middag med familjen innan jag träffade suraj en snabbis. Riktigt mysig kväll helt enkelt.
Nej nu börjar flisan bli otålig, vi ska kolla klart på PH nu innan vi ska sova.


Bara några dagar till

Har precis lagt barnen och läst saga så ska försöka sätta mig och plugga matte nu. Har matteprov imorgon bitti och jag har glömt nästintill allt vi gått igenom. Smart tjej!

Både jag och frugan försov oss en aning imorse men hann i tid till skolan iallafall, hade bara en lektion och slutade för dagen kl 10, så jag åkte hem, la mig i sängen och kollade på serier. Hann med en fika med Lisa innan jobbet också:)

Nä nu måste jag påbörja plugget, i brist på annat liksom. Blir nog kvar här i några timmar till


If they only knew

Aa hade fan rätt imorse, vilken jävla dag det har varit. Trött och irriterad var jag redan när jag kom till skolan. Lyckades ramla i en trappa också..
Kvällen har iallafall spenderats hos frugan med min älskling. Vi låg och snacka och kolla på gamla avsnitt av paradise hotel.

Nej nu måste jag sova, det är en dag imorgon också. Skola och jobb till kl 23 står på schemat.


Helvettes tisdag

Idag är en såndär dag då man hatar allt. Både jag och Flisan fick kämpa för att komma upp ur sängen, klagade hela vägen upp till huset och sen hela vägen till bussen. Blev riktigt jävla deprimerad av vädret, kan snöhelvettet bara försvinna nu?? Hatar att vintern ska vara så mörk och oändligt lång! Vill inte behöva klä på mig flera lager kläder, vill bara gå runt i shorts och linne.
Inte fan blir det bättre av att vänner i USA säger att dom ska till stranden i helgen, deras vinter tog ju slut nu när jag var där och här hemma ska det vara -10 och en jävla massa snö.
Nä fyfan idag är ingen bra dag har jag och frugan konstaterat såhär klockan halv 8 på morgonen


Remember, payback is a bitch

Ligger i sängen hos frugan min och ska snart sova. Lär ju inte bli så direkt för som vanligt har vi en massa att snacka om.
Känns som att allt börjar sakta men säkert gå uppåt och det är jag jävligt glad för. Fick ett brev i posten idag som fick mig att tänka till, hur mycket som har förändrats på bara några månader. Men för en gång skull så finner jag mig vid en punkt i livet då jag bara vill stoppa tiden. Vill inte att något ska förändras nu för allt är som det ska. Har underbara människor i mitt liv som jag älskar över allt annat.
Kommer säkert ligga vaken inatt och tänka igenom allt, men det har ju blivit som en vana.

Dagen har förövrigt varit riktigt bra, mötte upp mitt hjärta en liten stund nu på kvällen och tog en liten kort promenad, behövdes verkligen. Foten värker dock men det är fan ingenting jämfört med bonus syrrans fötter. Fy satan vad klackar förstör..

Nej nu ska jag mysa lite med älsklingen min.

De finaste jag har♥

 

 

 


Gårdagen

Åh fy helvette vad kul vi hade igår. Somsagt så firade vi Lina som fyllde hela 20 år. Vi och 50 st andra nära och kära käkade middag och umgicks på Woken, det var verkligen jättetrevligt och kul att ha alla samlade. Efter det så fortsatte ca 20 st av oss till Amba. Vad som hände efter det är en aning oklart.
Efter många om och men så ramlade jag och Niklas innanför dörren runt 5 tiden. Vaknade några timmar senare av att Steffi ringde, och 15 minuter senare så satt vi, Lina och Emelie på Mias med en varsin kebabtallrik.
Förövrigt så har jag mest legat i sängen och tyckt synd om mig själv, vaknade upp med en jävla massa blåmärken, skrapsår och en vrickad fot. Tackar Emelie för det.

Nu ska jag göra i ordning mig, ska in till stan för att gå på bio med mitt hjärta och sen så blir det skola imorgon..


I dont care what you think about me. I dont think about you at all

Sitter i skolan för tillfället, lider igenom 1 och en halv timma av latin med Leszek. Inte det roligaste efter en nästintill sömnlös natt men men what to do et är ju fredag trots allt!
Sen så ska vi åka skridskor på idrotten, lär blir kul osv. Blir jobb ikväll dessutom.
Förutom det så fyller min fina sis 20 idag så det ska vi fira med familjemiddag ikväll och utgång imorgon!


Hemmaaaaaaaaa

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen. 
Efter en 18 timmars lång flygresa med två byten så landade jag på svensk mark igår kväll. Helt sjukt skönt att vara hemma faktiskt.
Käkade middag med familjen och hade en liten minijul då jag var borta under julen. Fick flera jättefina tröjor och blusar och sen ett par svarta jeans, det kan man säga att det verkligen behövdes då mina svarta jeans är på gränsen till att spricka i sömmarna vilken sekund som helst.
Frugan och Lisa kom hit sen också, kramade lite extra hårt på dem båda två, fan vad jag har saknat dem även fast det bara har gått 3 veckor. Jag och frugan tog en promenad med Suraj på kvällen innan vi däckade i sängen. Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna sova så bra som jag gjorde inatt, har dock inte riktigt kommit in i rytmen än så har varit riktigt dåsig i huvudet hela dagen, inte undra på att jag somnade på lektionerna idag.
 
Nu sitter jag i sängen med en stor påse godis och väntar på att Lina ska komma hem. hon och jag har bokat in en myskväll men vi får väl se om jag lyckas hålla mig vaken tills dess..
 
 
 
 

Jan. 05, 2013

Har haft en sådan lång dag. Vaknade av att brorsan skakade mig till liv, hans lilla chihuahua hade fått i sig flera rutor mörk choklad och vi var tvugna att åka in akut till veterinären.
Jag och syster satt kvar där hela dagen, Louie blev dock bara sämre. Han kunde inte gå, hålla upp huvudet eller knappt andas. Han fick bli kvar hos veterinären över natten för han inte har blivit bättre på hela dagen . Nu hoppas vi bara på att han ska överleva. Vår lilla krabat som alltid sover med oss om kvällarna, kanske är borta imorgon bitti.
Har försökt att tänka på annat, ligger och myser med Amanda för tillfället, hon och jag har pratat igenom massa minnen nu ikväll. Skönt att veta att efter 2 år så står man fortfarande varandra nära.


You make a mess of me

Ligger fortfarande nerbäddad i sängen, illa med tanke på att klockan är fyra.
Ska iallafall iväg snart för att träffa en gammal tjejkompis, ska bli riktigt kul med tanke på att det var så länge sen vi sågs.

Större delen av veckan har gått till att umgås med vänner, försöker bara ta vara på tiden, så egentligen har vi inte gjort så mycket bra snackat igenom allt som har hänt sen jag flyttade.

Kom på att jag åker hem om 4 dagar, helt ärligt så har jag aldrig haft en sådan hemlängtan som nu, saknar mina älsklingar och längtar tills jag får krama om frugan igen:)


2012 sammanfattat del II

Juli:
 
  
   
Firade Michaela som fyllde 18 år! En grym kväll med skratt och tårar som avslutades med nattbad och ambulans. Jaa..
  
 
 
 Hela Juli var fyllt med bad, vänner, skratt och alkohol. Skitdåligt väder men man fick ju lov att göra det bästa utav situationen.
 
Augusti:
 
 
 
 
Tröttnade tllslut på vädret här hemma så jag, michaela och isabell bokade en sistaminut till Rhodos. Helt klart den bästa veckan på hela sommaren.
 
September:
 
 
   I september så jobbade jag, Linus och Flisan på VM i Triathlon, vädret sög och jag bodde jag mer eller mindre hos frugan.
 
Oktober:
 
 
  Träffade mamma för första gången på 1 år och 9 månader. Sjukaste överraskningen någonsin!
 
 
Karlsson utvecklade en sorts kärlek för Amba som jag drogs med i.
 
 
Stod på isen regelbundet igen efter 2 hela år.
 
November:
 
  
 
Syster fyllde 20 år, jag fick ett nytt hem med en underbar familia. Två extra syskon på köpet ba :)
 
December:
 
 
 
  
Hade lucia uppvisning, drog till USA med syrran och Karlsson. Träffade alla mina gamla vänner. 
Avslutade året helt klart på bästa sättet tänkbart.
 
Nu är det några timmar kvar på 2012 här i USA. Jag ser fram emot det kommande året, har för första gången nyårslöften som jag ska hålla och sen får vi se hur året blir.
 


 

2012 sammanfattat del I

Nu när det är sista dagen på året så måste man ju göra den vanliga sammanfattningen av året som har gått. Känns så stört att ett helt år redan har gått förbi. 
Mitt minne från början av året är så gott som suddigt men jag ska göra mitt bästa,  
 
Januari-mars:
Året började riktigt bra, spenderade mest tid med mina girls från skolan. Det var under den här tiden som vi lärde känna varandra riktigt bra.
Opererade höften för andra gången, fick äntligen ta ut spikarna som stack ut så fint. 
Påbörjade processen att försöka få tillbaka min blonda hårfärg :)
 
Finns fan inga bilder från februarimånad. Gjorde inget speciellt förutom att jobba, plugga och umgås med mina tjejer. Hela månaden bestod utav en jävla massa tjaffs mellan vänner, pojkvänner och syskon.
 
 
Fan asså riktigt dåligt minne från mars månad, vet att allt gick liksom i en berg och dal bana under ett tag. Men hade min syster där genom allt. Så en liten söt bild på oss får det bli.
 
April:
Karlssons pappa var utomlands i några veckor i april. Hennes jävla hemmafester slutade på något sätt alltid i kaos. polis, ambulans, bråk, sönderslagen tvättstuga, och jag som låg och spydde på altanen i snön. Mmm sammanfattat så var april en skitbra månad.
 
Maj:
 
Bea hade studentskiva, jag fyllde 17 och jag tog upp kontakten med min älskade Felicia.
 
Juni:
Syster tog äntligen studenten!
 
 
Jag och Emma sa hejdå till Stephie som drog till Mexico över sommaren och som aldrig kom tillbaka till sverige sen. 
 
Resten av juni månad jobbade jag. vädret sög ju ändå så missade inte så mycket av början av sommaren.
 
 

RSS 2.0