Sista inlägget

Som ni har märkt så är det mest jag som har uppdaterat nu på senaste tiden och efter en rad sms till syrran så har vi valt att öppna upp två helt egna bloggar och lämna bfblohm bakom oss:)

Puss på er!


De senaste dagarna

Det har varit ett par dagar sedan jag bloggade sist, hela veckan har varit fullpackad och jag kände att jag behövde ta en liten minipaus.
De två senaste dagarna har varit helt underbara, min älskade Stephanie landade på svensk mark i tisdags och igår så fick jag träffa henne för första gången på 9 månader. Vi tjejer satt och väntade på henne i skolan i över en timma men till slut tog vi saken i igen händer, tog bussen hem till henne och knackade på. Känslan av att få håla om henne igen är fan obeskrivlig, och att få känna på hennes växande mage var tusen gånger bättre.
Hela gårdagen gick åt till att sitta och snacka om egentligen allting med henne, Johana och Emma. Åkte hemåt efter några timmar och mös med pojken på kvällen.

Nu ikväll så blir det jobb, och beroende på hur länge jag blir kvar där så kanske det blir skiva eller födelsedagsfirande ikväll men det återstår att se.


Måndag

Än så länge så har denna måndag varit hur bra som helst, har saknat alla mina tjejer jättemycket.
Sitter i grupprummet just nu och spelar candy crush, har sagt att jag ska sluta spela men det är hur beroende som helst. Nu tävlar jag inte längre mot flisan utan nu ska jag fan ikapp både Suraj och Oskar. Punkt slut.
Sorgligt när man väl tänker efter men men.

Efter skolan så har jag möte och sen ska jag plugga med Steffi ikväll, sova jävligt gott med tanke på att mitt hjärta sätter sig på ett plan mot Sverige inatt!:)


Dont even get me started

Sitter på bussen påväg till skolan, jag har nog inte riktigt insett ännu att sportlovet är över och det är dags att återvända till rutiner.
Som vanligt så har jag varit jättedålig på att uppdatera nu i helgen..

I lördags firade vi Linn som fyller 18, det var hur trevligt som helst och verkligen roligt att träffa alla tjejerna igen. Bea och Oskar hämtade mig på kvällen och natten spenderades hemma hos dom. Fick otroligt goda nyheter någon gång där på natten som har gjort mig överlycklig.

Gårdagen var ganska lugn, tog en lång fika med Dettner inne i stan, vi satt och pratade igenom allt i några timmar innan vi rörde oss hemåt, flisan kom och mös med mig på kvällen innan vi insåg att det var skola nu idag och att det kanske skulle vara bra med några timmars sömn innan dess.


1a mars

Har varit extremt dålig på att uppdatera nu i veckan, men njuter av att vara ledig!


De senaste dagarna har spenderats med pojken min eller med barnen i Tyresö, tog mig faktiskt ända ut till Gudö igår( något jag inte gjort på månader) och mös med Linn och Romina. Romis hade lagat sjukt god mat och gjort i ordning en massa frukt till efterrätt, dog matdöden igår med andra ord.
Somnade i hennes säng runt ett och vaknade upp 11 timmar senare.

Nu ligger jag i soffan med halva familjen, ska snart åka och jobba och sen får vi se vad som händer ikväll men lär uppdatera senare iallafall!


RSS 2.0