Minihelg

Har precis bäddat ner mig i sängen och jag tänkte sätta på en film innan jag ska sova.
Dagen har varit riktigt bra faktiskt, alla lektioner bara flög förbi vilket var riktigt skönt. Jag blev lite extra glad när jag fick tillbaka mitt historia prov från förra veckan, fick ett B vilket är nog det högsta betyget jag har fått på hela året. Ja det går bra för mig i skolan.. Hehee.

Efter skolan så åkte jag till tyresö och hämtade barnen, ena ungen tappade nycklarna i skolan, andra tappade skorna påväg till träningen. Bråka skulle dom också göra. Planen var iallafall att jag skulle till Stephanie och mysa med henne ikväll men min flicka var så trött så hon somna, kände att jag kunde göra desamma då så jag slockna så fort jag kom hem. ovanligt? nej. Tog en promenad med Suraj nu på kvällen, behövde varva ner lite innan jag kom hem och la mig i sängen igen.

Nu ska jag sätta på titanic och gråta en skvätt eller så. Imorgon blir det lite plugg och massa mys. Känns lite som en mini helg eftersom jag bara har 3 lektioner kvar nu på hela veckan, känner egentligen för att skita i skolan nu i veckan men då får man ingeeeeeet CSN.


You're supposed to learn from your mistakes, not give them a second chance.

Jag sitter fortfarande och skriver min debattartikel. Går väl helt ok, kunde gått bättre men för det krävs koncentration och det är något jag inte har just nu. Istället sitter jag på tumblr och kollar härliga sommarbilder och lyssnar på gamla låtar på spotify. Riktigt mysigt faktiskt.
Sen måste jag vara lite patetisk och nämna att jag saknar min syster jäääättemycket. Känns så konstigt att hon inte är hemma liksom. Hon flyttar tillbaka till mig om 3 lååånga veckor. Ha låter som hon är bortrest eller något men icke sa nicke. Hon har bara förflyttat sig till sågen i några veckor.

Fy nu svider det i mina ögon, tecken på att det är dags för mig att sova kanske?

pöss

Sånna där bilder som får en att sakna sommaren grymt mycket

Ligger i sängen och pluggar lite för tillfället. Ska snart börja läsa min engelska bok men jag tar väl en sak i taget. Drog till Romina igårkväll och sov där, satt och snackade om lite allt möjligt. Hon är en av dem som förstår sig på mig och mina problem bäst tror jag nog.
Annars så hade jag en skön dag i skolan, en bra start på veckan liksom, tyvärr så var jag lite väl onyttig för jag och Meltem åt en stor fet meny var på Donken till lunch också. Det var gott just då men ångrade det lite senare.
Aaa sen dess så har jag stort sätt hängt med Romina, hon lagade världens godaste Ceasar sallad till middag. Den där tjejen kan laga mat, hon kommer bli en grym hemmafru i framtiden!

Nej nu måste jag plugga vidare så jag blir klar någon gång. Sen knallar jag ner till Romis igen så får jag lite sovsällskap inatt igen :)


Vi försöker

A bloggningen verkar ju inte gå bättre iallafall. Kommer väl se ut så här ett tag framöver tills nån av oss får tillbaka blogglusten. Men jag ska försöka att börja blogga varje dag igen.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova, imorgon ska jag plugga hela dagen och sen så ser jag verkligen fram emot nästa vecka. Kommer i stort sätt vara helt ledig från onsdagen och framåt så det blir skönt.

Nu ikväll så har jag myst med Lisa. Vi satt och snackade en massa och kollade sen på Friends With Benefits. Sån jävla bra film! Det var riktigt kul att träffa henne igen också, var så himla länge sen vi umgicks och bara tog det lugnt så jag har haft en riktigt bra kväll faktiskt.♥

Fick sällskap hem från bussen av Jonas också vilket var skönt för då slapp jag gå hela vägen hem helt ensam, det är faktiskt inte det roligaste man kan göra på natten.

Jag är klar

Det där med att plugga, aa det har inte alltid varit det lättaste för mig att göra. Jag har en tendens att skjuta upp saker och ting tills sista minuten, vilket jag gjorde även den här gången. Har ett stort spanska prov imorgon och jag har suttit i princip hela kvällen och läst igenom olika verb. Pluggat in 214 nya ord och fraser, kolalt på olika videoklipp och massa annat. Nu ligger jag helt slut i sängen och nu ska jag fan ta och sova. Ville bara liksom blogga snabbt och nämna hur duktig jag har varit idag så jag kan känna mig lite bättre :)

BTW! fick veta idag att 4 st av mina lärare drar till Berlin nästa vecka vilket gör så att jag är helt ledig på onsdag, jag börjar 12:10 på torsdag och börjar 12 på fredag. Förstår ni hur lycklig jag blev när jag fick höra det??






vårkänsla

Sitter i skolan just nu, men jag slutar om några minuter. Då ska jag ta en lång promenad hem och sen plugga en massa inför provet imorgon. Funderar på att sitta ute och mysa lite men en filt och en kopp te :)
Satt ute ett bra tag i solen med hela klassen efter idrotten, så sjukt att det har blivit så varmt när det snöade igår haha.




Summer of 2012

Just för tillfället så sitter jag och pluggar massor med spanska eftersom jag har prov på torsdag och jag kan inte ens en femtedel av allt.
Jag har så sjukt mycket i skolan den här veckan, hade ett historia prov idag, nu har jag en redovisning, ett prov och en inlämning kvar. Sen kanske jag ska ta tag i de uppgifterna jag ligger efter med. A jag är en aning skoltrött för tillfället men jag håller ut för om 2 veckor är det påsklov! :)
Imorgon slutar jag vid 12 tiden, vilket är så sjukt skönt. Ska hem och sova en massa innan jag pluggar ännu mer.

På tal om ingenting så längtar jag vansinnigt mycket till sommaren. Jag har roat mig genom att kolla igenom tumblr nu på kvällen och jag hittar sånna mysiga bilder som får mig att längta som in i helvete. Jag är trött på tjocka kläder, gå upp på morgonen och frysa, är jävligt trött på att vara blek och att vädret har humörsvängingar.
Men jaa som ni ser så har jag alldeles för mycket tid på händerna då jag inte gör någonting om dagarna hhiii, nej men har blivit fett lonely ända sen Karlsson tog Bea ifrån mig.





You got a handsome dick

Tjatjaaaa bloggen! Asså jag vet att jag inte uppdaterar så ofta men jag har liksom feeeettt mycket för mig ni vet! Jobb hela dan varje dag. Och så lite linor på det, inte undra på att jag glömmer bort bloggen! Hhaha åh livet <3
Just at this moment sitter jag på filosofi lektion, otroligt djup och givande lektion. Vi sitter och ritar hundar, passar bra på min klass eftersom alla hundar efter mig, hahahha u get it? Hehe im funny.
Ikväll ska jag till kungsholmen och kolla film, picka bäret you name i'll do it! Åh så skönt med penis! Men jag ska inte spendera natten där så klart, sånt håller jag inte på med, är inte en tramp. Ska hem till Felicia och visa mig naken för hennes pappa, precis som jag gjorde i morse. Fnizzor. Om en vecka äre fest, kul ska det bli! Älskar att vara en del av gänget, även fast jag måste betala för det. Hejdå.

det snöar??

Kom precis till skolan och just nu sitter jag i ett grupprum med en kopp te med Emma och Stephanie och snackar massa skit. Är så vansinnigt trött, vilket inte direkt är så ovanligt men a.
Hela helgen så har jag tagit det lugnt, åkte till Fruängen igår på förmiddagen och käkade lunch med Farmor. Kom hem igår på kvällen och tog en låååångt bad innan jag somnade.
Sen har syster flytt hemifrån, hon har liksom försvunnit helt och hållet. Helt ärligt så är det ganska tomt hemma :(


Sunday morning

Ligger i sängen hos flisan och kollar bb live. Har precis ätit goood frulle så vi ska snart ut och gå. Har haft en sjukt soft helg som jag spenderat med romis och flisan för det mesta. Idag blir det massor av plugg!!


Feelings change; Memories don't

Trodde det skulle bli en mysig kväll med inget plugg, men det blev tvärtom. Katastrof helt enkelt, känns verkligen som att när allt går bra så ska det alltid komma något nytt och förstöra. Jag la mig i ett varmt bad direkt när jag kom hem efter barnvakten, och det behövdes verkligen, jätteskönt att bara ligga där och slappna av och vara ensam. Aja nog om det.
Jag ligger i sängen nu med en kopp te och ska försöka sova, får se hur bra jag kommer kunna sova inatt. Imorgon så börjar jag 08:20 och slutar 12:45, inte så illa så klaga tänker jag inte göra förutom att vi har peter i 3 timmar och jag tror att det kommer sluta i självmord för min del. Ja men hörni godnatt på er. Ber om ursäkt för mitt lila deppinlägg här.



Imorgon är det Freeeeedag

Jag vaknade med feber igår, tvingade mig själv till skolan och skrev ett Naturprov, tog en promenad med Limpan hem och sen slocknade jag i sängen. Vaknade sen vid 8 tiden med 4 missade samtal och 13 sms, aa jag sov jävligt djupt men min kropp behövde verkligen det.
Nu sitter jag iallafall barnvakt, Martin lär komma hem om en halv timma eller så och då ska jag åka hemmåt och plugga. Har två prov, en redovisning och en inlämning den kommande veckan och jag ligger en aning efter vilket inte är så kul. Ska försöka dra ut syrran eller någon på en promenad senare ikväll, känner mig sjukt rastlös hehe :)

Dött

Dött såhär på morgonen, gymmet it is!


Don't you wanna be my only boy?

Åh jag e så dålig. Bloggar ju aldrig :( Funderar på att börja blogga på tumblr istället, mycket roligare å mer bilder ju. Sen jag senast bloggade har jag mest tränat och gått i skolan. Fixat ragg i tungelsta, bråkat med ett annat och dissat det tredje. Och varit på tjejmiddag hos fina Romina som fyllde år.

Och för tillfället är jag bara så himla lycklig allt känns så bra. Jag,Bea och Flisan är inne i en träningsfas, vi tränar som fan och äter nyttigt (försöker). Har gått två dagar nu utan godis,kakor,glass,chips,läsk osv och det känns förjävla svårt men underbart at the same time liksom. Dom som känner mig vet att jag är största gottegrisen! Anyways, klockan står på 05.00 i morgon, gymmet klockan 06.20 it is.

image descriptionimage description
Bilder från idag när jag höll i idrottslektionen ;)

inte frisk ännu

A det verkar ju inte gå så bra för varken mig eller Bea med att blogga men vi glömmer så lätt. Tänkte blogga lite snabbt innan jag kryper ner i sängen, som jag förövrigt har legat i hela dagen eftersom jag vaknade med feber och mådde piss. Ska försöka ta mig till skolan imorgon, skippar nog idrotten som är första lektionen och sen har jag naturprov, känns ju underbart att jag glömde boken i skolan så jag har inte kunnat plugga.

A vad har jag gjort idag förutom att sova och plugga då? försökte laga lite mat, slutade i katastrof och jag fick ringa farmor för nytt recept och guidning genom hela matlagningen, hon e för bra hon.

Samtidigt så fick Bea äran att köpa hem något gott till mig så nu sitter jag här med en påse Jättar- choklad smak, inte illa att vara sjuk ibland! :)

 

Jag satt och kollade igenom massa gamla bilder häromdagen. Hittade den här från när jag var runt 3 år kanske. Fick flashback från " de gamla goda tiderna" eller vafan man nu ska kalla dom. När alla tre var samlade på samma halva av jordklotet åtminstone. Jag älskar er båda två♥

 



Lördag

Ingen av oss har riktigt orkat blogga nu i slutet på veckan, jag har legat däckad i sängen sjuk som vanligt och jag vettefan vad Bea har haft för sig.
Just nu så sitter jag iallafall nyduschad med en skål yogurt och musli i min säng, mjukisdressen har precis åkt på och jag funderar faktiskt på att bädda ner mig i sängen igen och titta på en film eller så. Är så sjukt seg i kroppen så det ska bli skönt.
Ikväll så firar vi Romina med tjejmiddag, hon fyllde 17 igår så det ska bli riktigt kul. Hoppas att min hals väljer att sammarbeta med mig idag så att kvällen inte blir förstörd för min del.


Två riktigt gamla bilder, 2009-2010 kanske.

Vet inte vad som hände riktigt med jag blev så jävla sugen på Paneras imorse så att det är inte sant, har inte ätit det på snart 1.5 år jag jag börjar längta rikitgt rejält efter att få sitta på uteserveringen igen med sjukt god mat tillsammans med både mamma och Bea.

klagomål

Jag vill bli frisk. jag hatar verkligen att vara sjuk. Min hals dödar mig, det värker upp mot öronen, jag har ont i huvudet, jag kan inte äta ett jävla piss och jag e trött och vill sova. Jag är helt jävla miserable idag. Känner för att lägga mig någonstans, gråta en skvätt och komma ut sen när det är varmt och skönt ute och jag mår bra igen :)
Nu vet ni det iallafall. Nu ska jag återgå till att passa mina barn, ska göra i ordning dem för natten och sen ska dom få sova. Det skulle inte jag ha något emot heller. hahah åh herre vad jag klagar.

Onsdag 7 Mars

Internet har legat nere i två dagar så vi har inte kunnat blogga heller. Har kännt mig så jävla handikappad, speciellt eftersom jag låg hemma sjuk igår. Inget internet, ingen tv. INGENTING! jag tror nästan att jag kollade på 5-6 filmer för att fördriva tiden.
Jag tvingade mig själv till skolan imorse, ignorerade det faktum att jag har blåsor i halsen och i gomen typ och det är en aning svårt att svälja då också, men nu ligger jag hemma igen. Syster hämtade mig kl 12 i skolan och vi hämtade min skinnjacka som kommit på posten. Blev överlycklig :) Vi kom hem och jag lagade pannkakor åt pappa som ligger hemma och bea som skulle iväg och jobba. Snällt va?

Nej nu ska jag ta och kolla på The Lying game innan jag åker till Tyresö, hämtar ut mina linser och sen hämtar ungarna på skolan.


Flopp

Aha ni! Hade längtat så jävla mycket efter den här helgen. Den blev riktigt bra och mysigt såklart men hade mycket högre förväntningar på avicii. Han öppnade med levels som han enligt mig borde slutat med, vafan de är hans bästa låt?! Man öppnar väll fan inte med det bästa? Sen drog han ut på den som fan. Äh levels va bra, men sen blev det bara för långradigt. Det var kul ändå, träffade folk och dansade (hoppade). Men kvällen slutade tusen gånger bättre med fina tjejor hemma hos Bella och massa donken mat. Så jävla värt!

I fredags var jag bara hemma med familjen, vi gjorde egen sushi som blev hur god som helst. Resten av kvällen satt vi alla och spelade draw something mot varandra innan jag gick till Romina och sov där.
Idag har jag inte gjort så mycket. Var på ett möte hos en familj på kungsholmen som jag börjar jobba hos i morgon. Gosegos ungar dom hade! Nej nu ska jag försöka sova :) Puss

Vaknade till fin utsikt från Bellas lägenhet. MYS

Godnatt

Jag vet inte vad jag har gjort men något är så sjukt fel med min rygg, jag har svårt att sitta för det gör så ont i nedre ryggen. Har haft så ända sedan igår då jag kom hem, visserligen så knäckte jag ryggen precis innan jag fick ont så det kan ju ha varit det. Min faster som är läkare tog en titt och förmodligen så är det en nerv som har kommit i kläm eller något liknande.

Förutom det så har jag mest tagit det lugnt, lekt lite med lillebror och pluggat en massa. Men det är skönt att väl ha det gjort :) Nej nu så ska jag faktiskt hoppa ur min mjukisdress och krypa ner under täcket.


Lördagsmys

Ja okej vi båda har blivit jättedåliga på att blogga nu under sportlovet men vad ska man göra?
Har iallafall krypit ner i sängen och jag ska nog sova snart. Kom hem från Linn för lite mer än en timma sedan, hon fyller 17 på måndags så vi firade henne lite ikväll med några tjejer. Vi hade det jättemysigt, även fast alla var rätt så trötta och sega.
Imorgon blir det massa plugg för min del, lär sitta och jobba rätt länge med några uppgifter som jag inte har lämnat in än. Usch vill inte ens tänka på skolan för tillfället, skitjobbigt att morgondagen blir sista dagen på lovet. BLÄÄ.
Juste beställde hem en skinnjacka igår, behöved verkligen kan jag säga, speciellt nu när våren börjar komma. A så där rök pengar från sparkontot.. känns lagom kul.

nej nu ska jag sätta på en film och sen sussa. Puss och kram och allt annat mysigt♥


Bara helgen kvar

Jag kom alldeles precis hem och jag har redan parkerat mig i soffan med datorn, Jag var i Haninge C med Elin och kollade lite affärer. Vi käkade lunch på donken och nu är jag mätt som jag vet inte vad. Ont i magen har jag iallafall.
Meeen jag väntar på att Bea ska komma hem så vi kan städa huset och sen sätta igång med maten.
Jag orkade inte blogga igår, jag var helt död. Låg och sov nästan hela dagen, men sen på kvällen så knallade jag och Syster ner till Romina och joinade henne och Linn. Jag kunde inte sova inatt heller så jag låg och pratade med Stephanie rätt länge tills jag inte orkade vara vaken längre. Nu måste jag vända tillbaka på dygnet så att jag inte fuckar upp min sömn nu när skolan ska börja igen.

Vi tänkte laga egengjord sushi idag. Vi får se hur bra det går men kul lär det bli :)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av PLL. Puss och kram!

Träning på G

Sitter på bussen nu från tungelsta och påväg till gymmet. Har varit barnvakt en stund till Dennis o Leo och lekt av mig lite. Har fan hållt igång sen 8 imorse då jag gick upp för att skjutsa pappa in till stan. Känns ändå skönt att det här typ är det första lovet någonsin jag inte sovit bort.

Oh well ska tagga till med lite tumblr bilder nu, kan behövas!


Halva lovet borta

Shit, redan mars och redan torsdag. Skola snart igen då! Fan är ju sämst på att bloggaaaaa. Aja dom dagarna som gått har jag gymmat, lite iallafall. Hängt med min fina Lina, blivit fin i håret av Amalia, ätit mig tjock med felicia, gått på kurs hos nannynu, lunchat med en efterlängtad anis, och ikväll har jag myst med syster, Romina och Isabell. Helt sjukt vad det här lovet har flyyyyyygit iväg.

I morgon ska jag upp tidigt och skjutsa in pappa till stan sen blir det gymmet och sen barnvakt en stund på eftermiddagen. Kanske gymmet på kvällen igen, ställde mig på vågen nyss...fuck har gått upp det jag nyss gått ner. FAN, jag måste gifta mig med crosstrainern framöver.

Nu ligger jag och väntar på att michell ska ringa sen blir det sussa. Puss

Här ser man hur håret blev ;)

RSS 2.0