now you're just somebody that i used to know

Jag sitter i Tyresö just nu och väntar på att Jeanette ska komma hem så jag också får komma hem någon gång. Ska försöka att tajma det med Bea som är ute och handlar så kanske jag slipper gå hela vägen hem från bussen i kylan.
På tal om vädret! Jävlar vad varmt det var idag, fick värsta vårkänslan när jag var i stan idag med Lisa. Tyvärr så börjar jag bli lite små sjuk, har röda blåsor i sidan a halsen och det gör ont att svälja, känner verkligen att jag inte hinner bli riktigt frisk förens jag blir sjuk igen. usch hatar vintern/våren på grund av det.

Dag 21: Din nuvarande profilbild på facebook.


skit seg dag

Jag åkte hem till Stephanie igår efter jag hade suttit barnvakt. Det var ett rent jävla helvete igår med ungarna, ludde hade inga nycklar, filippa skulle inte komma hem förens 2 timmar senare, Mamman svarade inte i telefonen så jag fick ta med Ludvig till Tyresö C och fika. Ungen klagade hela tiden. haha ja ja nog om det.


Hela dagen så har jag och Stephanie degat i soffan, Meltem joinade oss ett tag. Jag var jätte snäll och stekte pannkakor åt alla inklusive Stephies två småsyskon.

Dag 20: Något du önskar dig från tomten

Just nu så väntar jag på den här tösen ska duscha klart så ska vi bädda ner oss i sängen och kolla på massor av filmer som vi har vart och hyrt. hihih vi har laddat upp med massor av godsaker också :)

Imorgon ska jag in till stan med Lisa innan jag ska hämta barnen i Tyresö än en gång.
Puss på er

Det har gått flera veckor

Nu åker jag iväg till Tyresö. Ska stanna på Konsum innan jag hämtar Ludde så jag kan fylla på mitt kontantkort och köpa lite godis. Vet inte riktigt hur länge jag ska sitta barnvakt men jag lär komma hem ikväll någon gång. Vad jag ska göra sen vet jag inte heller men jag hittar väl på något :)

Imperfection

Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska sova. Jag är så sjukt jävla trött, jag skulle egentligen kolla på BB med syster men jag orkade bara 10 minuter sen gick jag in till mig.
Jag gick upp kl 8 imorse, på en söndag, på lovet. haha det var duktigt jobbat utav mig tycker jag nästan. Missade bussen till Älta också vilket sög, men jag tog nästa till trollbäcken centrum och där stod 24an och väntade så snällt på mig :)

Ända sen jag kom hem så har jag i stort sätt bara suttit och pluggat Natur. skrev hela mitt fördjupningsarbeta idag och jag blev äntlingen klar kl 23 och då gick jag och mötte Bea vid bussen. Vi tajmade det så vi fick sällskap av Romina på vägen också. Jag tror nästan att jag väckte hela våran gata när jag släpade beas resväska över våra risiga grusvägarna.
Nej nu så ska jag prata lite mer med Alisha på skype innan jag somna. Tjejen sitter och käkar Domino's Pizza mitt framför mig -.-
Dag 19: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Grejen är den att jag vill slänga ut varenda klädesplagg jag har och fylla garderoben med helt nya kläder så jag har inte direkt något favorit plagg för tillfället. :)

Natti ♥

 

 


BRA HELG

Sitter på bussen nu på G mot stockholm, har suttit här sen 16.30 och nu är det väll aa sisådär en timma kvar. FML Buss suger! Har underhållt mig med att prata i telefon (fett otrevligt mot andra på bussen), kollat bloggar, lyssnat musik, ätit godis och chips och druckit cola. Pretty much it!

Har haft en rätt sjuk helg, skäms lite över mig själv. Haha herregud. Tappade kontrollen helt och hållet. Har ätit så himla onyttigt också, något positivt är att jag spytt upp det mesta under nätterna. Spytt så mycket att det tillslut inte finns nåt mer att spy upp. Fan vad äcklig jag är men det är sant!

Har iallafall haft det hur bra som helst med underbara människor. Vill flytta till kalmar, bästa mysigaste staden. Aja whatever, slänger upp en bild på en packad tjej. HEJ


Veckaaaans

Asså seriöst det börjar bli öööverdrivet med dom här grupperna nu!!!!!


trött

Jag har inte orkat blogga idag, men jag tänkte bara skriva lite kort innan jag går och lägger mig. Ska upp om 6 timmar för att vara skridskoskoletränare i Älta på förmiddagen och det lär bli ett helvette att ta sig tid eftersom direktbussen går inte på söndagar.

Igår efter att jag satt barnvakt så mötte jag Emma och spenderade hela kvällen med henne, Träffade snabbt hennes pojkvän innan vi la oss i sängen och kollade på BB live. Nu på dagen så har jag hållt på massor hemma, och försökt att plugga lite. Jag åkte med Stephanie och Meltem till VH där meltems syster bor och där var vi hela kvällen och snackade en massa skit, vi hade det riktigt jävla mysigt kan jag säga.
Hahah Stephanie fick prata med mig hela vägen hem från bussen, jag var livrädd och jag fick psykos av killen som gick bakom mig nästan hela vägen. haha skit töntigt egentligen.
Nej nu ska jag fan ta och sova så får jag iallafall lite sömn innan jag ska upp imorgon.

Dag 19: Din mobiltelefon.
Här är en bild på min fina mobil för tillfället. Min rosa gav upp helt och hållet i veckan, den bara slutade fungera, en knapp funkade och det var den knappen man lägger på med. Fick sms jag inte kunde öppna, jag kunde inte svara när någon ringde. Usch jag kände mig handikappad utan min mobil hela dagen hahah :(

Hhihi nu ska jag drömma massa söta drömmar :)
Godnatt♥

This♥


Dag 17- SPORTfuckingLOV

DET ÄR SPORTLOV NUUUUUUU :)
åh fy fan vad skönt! Just nu ligger jag hemma hos Stephanie och kollar på BB Live. Har liksom ingenting bättre för mig, för jag ska åka och hämta barnen i Tyresö om 1 timma. Efter det så åker jag tillbaka hem till Stephanie och spenderar natten med henne :) wieee

Dag 17: En bild på dig och någon i din familj.
Blev mer än bara en familjemedlem men bilden är iallfalla från Juli 2010. Pappas och Susannes Bröllop / Noas dop.
Min kusin, Bea, Noa, Pappa och min styvmamma♥

<3


Kalmar weekend

Har tagit ett litet break från bloggen som ni kanske märkt, men nu e jag tillbaka å ska försöka bättra mig :) Sitter på bussen just nu och befinner mig i Waldermars vik (?) ungefär 3 timmar kvar tills jag är framme i Kalmar. Stannar över helgen där hos Jenny och åker hem på söndag igen. Är hur taggad som helst eftersom jag vet vilket drag det är i den bruden, hehehe. Min kropp ska fyllas med onyttiga saker och alkohol den här helgen, har fan varit duktig alldeles för länge nu!
Ska kolla lite one tree hill och sova nu. PUSS

Dag 16- With you is where i'd rather be

A men som vanligt då så ligger jag med min syster i hennes säng och kollar Sons of Anarchy. Vi håller på att packa hennes väska lite smått också för hon drar till Kalmar imorgon bitti. Kommer bli jävligt ensamt här hemma i helgen, men jag får väl hitta en alternativ lösninger eller liknande :)
Imorgon är det fredag, sista dagen i skolan innan sportlovet och jag längtar som in i helvette för den kommande veckan. Jag kommer gå i ide helt och hållet, jag kommer inte lämna min säng på ett dyng eller så. Shit vad skönt det kommer bli :) Hahaha okej nej jag skojar.. typ

Dag 16: En bild på dig och någon vuxen person.
Okej det här är en ganska gammal bild från Oceanside i  November 2008. En bild på mig och Jill, min tränare just då som jag bodde med temporärt. Saknar San Diego så sjukt mycket, saknar alla människor där borta samtidigt som jag har så fina minnen från dom tiderna:)♥

Nej nu kan jag inte skriva mer för nu börjar BB!! CIAO

Dag 15- Not giving a fuck or two.

Älskar verkligen hur alla i min omgivning är duktiga och gymmar och tränar som fan, medans jag ligger här med vääääärldens träningsvärk efter idrotten igår. Jag har ont i rumpan, armarna, ryggen och benen. Det är riktigt sorligt och pinsamt.
Jag sov en stund efter skolan idag och jag hade sjukaste drömmen på länge. Jag hade flyttat tillbaka till USA, börjat om på nytt. Jag satt på i samma klassrum med en av mina gamla bästa vänner. Drömmen var jävligt virrig men ingen av mina vänner ville ha något att göra med mig, plötsligt så går brandlarmet och jag kunde inte ta mig hem sen. Hela drömmen var så verklig att jag nästan blev rädd. mhihi

På tal om något helt annat så är det torsdag imorgon, slutar efter tre lektioner istället för att sluta kl kvart i fyra och då ska jag hem direkt för att ta en liten powernap sen så vet inte om jag ska sitta barnvakt eller inte sååå jaaaaaaa.
Nej nu måste jag fortsätta att kolla på BB. Älskar att dom redan har börjat tjaffsa efter typ 3 dagar :) wieeeeee LOVE IT

Dag 15: En bild som får dig att le.

Virginia Beach, Sommaren 2010. Älskar verkligen den här bilden, det måste ha varit då vi tre syskon var samlade på samma ställe senast.♥

Jag sitter barnvakt och jag har tråkigt.

så jag har nördat mig på weheartit och kollat på massa bilder av massor av gulliga och perfekta par.

Söta jävlar ♥

Snart ska martin komma hem och då får jag ta mig hemmåt, åh vad jag längtar tills jag väl är hemma, och ligger nerbäddad i min säng. Jag vet att jag måste framstå som världens latase människa, men jag vet inte vad som är felet och jag vet inte vad som har hänt. Men nu i veckan så har min hjärna och kropp valt att motarbeta mig och därför fungerar ingenting jag vill och allt verkar gå sååå långsamt haha

Träningsfas

Herregud känner mig helt svag, typ skakar i händerna när jag försöker skriva. Dunno WHY!?! Har iallafall vaknat efter en liten nap, var väl behövligt kan jag säga. Har ju inte bloggat på ett tag men de ända jag gjort är att ha tränat, och inte så värst intressant. Igår var jag FETT duktig, totalt 2 h crosstraining och 45 min mage, 30 min promenad. Idag gick jag upp vid 8 för att gå på Shape, sjukt jobbigt pass vill jag lova. Jobbigt bara att min stalker var på gymmet, vågade inte vara kvar så stack direkt efter passet.

Idag har jag sjukt mycket plugg att göra. En hel powerpoint till samhälle C som ska redovisas i morgon och plugga till nationalekonomi provet tills i morgon. FML. Pöss


Dag 14- My favorite thing to do is absolutely nothing

Vi har historia just nu så jag sitter och snackar med tjejerna i ett grupprum, vi har en lektion kvar efter det här och det är idrott, vilket jag inte ser fram emot. Sen åker jag till Tyresö och hämtar ungarna. Lär vara hemma vid 19 tiden och då ska jag sova hihiiihhi.
Jag är så jävla trött, min kropp funkar inte, mina ben är så sega och mina ögon svider haha jag måste sova mer än 4 timmar per natt.
Nej nu så ska vi dra till torvalla och gymma wieee vad kul

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek
Jag älskar er, ni är mitt allt ♥

Don’t tell me I’ve changed when in reality I’ve just stopped living life your way.

Tummen upp för det här säger jag! :)

Dag 13: Det har gått flera veckor

Sitter nyduschad just nu och väntar på att BB ska börja, hur sjukt är det inte att dem skicka in en höggravid brud?? Haha aja jag hoppas att det blir en bra säsong, kommer bli svårt att toppa alla sköna människor från 2011.
Skoldagen var rätt så skönt faktiskt. började med matte prov, hade 2.5 håltimma och sen 45 minuters spanska. Jag satt kvar i skolan till två och väntade på Stephanie. Vi satte oss på ett fik och snackade en massa tjejsnack :) Kom hem och krasha i sängen direkt, shit vad trött jag var, vaknade igen vid halv åtta och nu vill jag egentligen bara gå och lägga mig igen men men...

Dag 13: Några favorit citat
"Isn't it ironic? We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones who hurt us and hurt the ones that love us"

"Being happy doesn't mean that everything is perfect, it means that you've decided to look beyond the imperfections"

"Don't worry about the people in your past. There's a reason they didn't make it to your future"

"There are three kinds of people: Those who make it happen, those who watch it happen, and thos who wonder what the hell happened"

" I am the author of my life. unfortunately i am writing in pen and i can't erase my mistakes"



Måndag

Sitter på bussen påväg till skolan nu, weey sista veckan innan sportlov. Dock känns det som att jag har TUSEN saker att göra innan man kan slappna av. Om en halvtimma typ har jag tydligen prov i internationella relationer, har kag pluggat? Nej! Varför? För de va BB premiär igår!!! Aanyways, går till kl 1 idag sen blir det gymmet och sen hem å plugga -.- kul liv.


Godnatt

Jag fick nyss min godnatt kram och puss från syster min så nu kommer jag få drömma söta drömmar :)
Imorgon väntas matteprov och 1 timmas spanska sen heeeeeem.

Dag 12- You better hold on

Halåå i stugan. Just nu så ligger jag och kollar på när bea lockar håret, egentligen så måste jag plugga matte men jag har tagit en liten paus på några timmar. Jag har verkligen haft världens skönaste helg, igår efter att jag åkte från Amy så stannade jag och Stephanie till vid mcdonalds och köpte varsin meny + glass. Mådde förjävligt efter men det var värt det faktiskt.
Krigade hem från bussen i snö/hagel/regn heeelt ensam för min syster vägrade möta mig, hon ville tydligenkolla på melodifestivalen :( haha nej men jag snubblade in genom dörren med sminket runt ögonen, verkligen jättekissnödig och håret helt trassligt då ser jag att vi har gäster hemma. Hahah tack Bea, det kunde du ju inte ha sagt liksom?!
Hela dagen idag har jag legat så här, om inte med min dator på magen och en godispåse bredvid mig. Jättemysigt faktiskt :)
Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Hej stalkers <3


Dag 11- vi kan kramas varje dag

Har haft en knasig natt, blev fett rädd efter vi hade kollat på skräckfilm igår, hjälper ju liksom inte att den var svensk och baserad på verklig händelse. Kommer aldrig våga gå ensam hem från bussen längre hahah. Iallfall, vi somnade vid 4, vaknade av att telefonen ringde halv 6 och sen igen vid 8 av att jag hade tagit av mig byxorna, vikt dom och lagt dom bakom sängen. Vet fan inte vad jag gör på nätterna ibland.

Vi har legat kvar i sängen hela dagen med varsin kopp te/kaffe och kollat på film. Nu när klockan har hunnit bli 18 så har vi börjat klä på oss. Jag måste hinna hem innan melodifestivalen hihiihi :)

 

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Kunde inte föra över bilden till datorn så här får ni en bild som är tagen i Photobooth mihihi. Det är iallafall min lillebroooor.
Pöss

mummaaaa

Jag dog lite inombords, allvarligt talat nu, vart finns alla dessa killar? Var gömmer dom sig? hahah nej allvarligt, jag kommer sova skitbra inatt med massa underbara drömmar nu mahahahahh

I see nobody by your side.

Ligger hemma hos amy just nu, hon står ute och snackar med Rasmus så jag och Stephanie ligger och snackar och lyssnar på musik.
Vill bara påpeka att Stephanie skrämmde livet ur oss alla idag. Hon hörde inte av sig, kom inte och åt sushi med oss, svarade inte på någons sms, Sami gick hem till henne men huset var mörkt, Ahmed visste inte heller vart hans flickvän var. Jag och Amy tog till lite små CSI knep och leta rätt på hennes pappas nummer och ringde honom. A våran efterblivna ängel låg och sov som en fucking stock.


Tar det lugnt ikväll nu allihopa. Själv ska jag bädda ner mig i Amys enorma säng och kolla på skräckfilm med mina flickor. Folk har påpekat på sistonde hur sällskapsjuk jag har blivit nu när jag inte har någon att sova med på nätterna, jag kan inte göra annat än att hålla med. Mina kompisar får därför agera som varsin pojkvän för mig inatt mihihihiihi :)

Dag 10- ITS FUCKING FRIDAY

Jag sitter och väntar på att syster ska sluta och mår förjävligt asså. Började må illa med migrän redan i natt men jag sket i i det. Vaknade upp i morse och mådde fortfarande skit, kanske inte hjälper att jag bara drack energi dricka till frukost heller.
Annars så hade jag en underbar kväll med mina tjejer, vi satt och snackade om allt möjligt, kollade på Sommaren med Göran men jag somnade invirad i en filt över ett berg av kuddar. jag hade det jättemysigt faktiskt. Dampa lite på tjejerna när jag vaknade igen kl 4 av att dom satt och asgarva som fan, jag hade tydligen snackat i sömnen. A kunde inte somna om så jag öppnade min påse chips istället. Gott vare!

Dag 10 var det nu också
Dag 10: En bild från din förra sommar.

FREDAG


Love faces

SHIT va trött jag är, kan vara för att jag somnade 7 i morse, kan vara för att de är slutet av veckan. Veckan har ju fasen gått asfort. Jag har haft en lycklig känsla i mig hela veckan, bara så himla glad. Har tränat för fullt också och ytterligare 3 pass väntar innan veckan är slut. Älskar mitt GO just nu. Bara finns där och jag älskar det.

Ska kolla nya avsnittet av revenge nu och sen sova i tid. Om inte gullisen stöööör mig.

dagens cardio

Dag 9- Mys med mina tjejer

Hola chicas. Har precis vaknat upp från min powernap och jag känner mig så mycket piggare! Hade längsta skoldagen i dag på hela veckan och jag kom hem vid halv fem. Nu så ska jag slänga på mig lite andra kläder, packa väskan för att sen möta Stephanie i Handen, det blir mys hos Amy ikväll med massa gott som vanligt.

Börjar bli riktigt trött på den här varje dag list grejen, men jag tänker fortsätta för jag har väldigt lätt för att bara ge upp när jag inte längre orkar så det kanske är bra om jag gör klart något för en gång skull

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv

Åh vad jag kommer ångra att jag la upp den här men skitsamma. Bilden är från oktober 2010.

Nyare bild kan man ju inte hitta. Kommer ångra den här senare också men jag orkar verkligen inte leta efter bilder så det får bli en från imorse i skolan. Skit trött tjej verkligen. Måste börja sova på nätterna istället för på lektioner känner jag

Dag 8- Over time you realize that some people just aren't worth it anymore

Just nu sitter jag barnvakt, jag och Ludvig ska snart åka och hämta Filippa och sen så ska vi alla göra läxor. För det är ju kul osv.
Skoldagen idag var så onödigt. Vi satt och lyssnade på en föreläsning från 08:30 till 10:15 sen slutade vi. Så jag och Stephanie åkte hem till henne och mös ett tag sen så bjöd hennes mamma oss på Sushi. Jag och Stephie satt på restaurangen i nästan 2 timmar och bara pratade ut, så jävla skönt att ha någon som verkligen förstår precis vad man snackar om och menar.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Jag saknar konståkningen så mycket. Att träna varje dag, nervositeten innan tävlingar, min lilla konståkningsfamilj, jag saknar att känna isen under fötterna. A det är sjukt, spenderade de första 12 åren på isen och nu har jag nog inte stått på en is på flera månader. ♥

Skitsnack

Skitsnack asså det går mig på nerverna, folk som mår bra av att såra andra, folk som tror att dom är något när dom hittar på massa saker som inte alls stämmer. Det hela är fucked up. Vad har jag gjort egentligen?

Jag har suttit och snackat i telefon nu i över en timma, och jag har aldrig varit så här förbannad. Hur fan kan folk komma på sånna här grejer. Gå och säga till folk att jag har sagt si och så när det inte finns någon sanning i det hela. Trust me jag ska få reda på vilka det var, half way there already och jag vet nu vilka jag INTE kan lita på.
Det sjuka i det hela är man tror verkligen att man kan lita på folk i ens omgivning, men efter ikväll så har jag verkligen insett att det finns inte en enda jävel som går att lita på, alla snackar skit, alla ljuger, frågan är bara varför? Det som sårar mest är att pga av det här så har en underbar person försvunnit ut ur mitt liv, pga av att den personen valde att lyssna på vad alla andra sa istället för att komma direkt till mig och prata.

Jag är allt annat än glad för tillfället. Jag är sur, arg, förbannad, irriterad, ledsen men mest av allt sårad. Hoppas ni är nöjda nu, Ni som har snackat skit, ni som har ljugit. Ni har lyckats helt och hållet. Ni har krossat mig totalt.
Kommer förmodigen bli en otroligt lång natt, för jag kommer verkligen inte kunna sova efter det här. Jag sitter bokstavligen och skakar av ilska.

Ledsen för ett långt och förvirrande inlägg nu, det var ett sätt för mig att avreagera mig samtidigt som vissa ska få veta att jag vet! Jag vet vilka som har sagt si och så, nej jag vet inte vilka alla är, men jag vet hälften och det kom som en chock för mig. Förvänta er inte att jag någonsin kommer förlåta er.

Dag 7- People call it valentines day, i call it tuesday

Det har varit en hyffsat bra dag i skolan idag, lite bråk och tjaffs som tillslut löste sig. Hade feetaste håltimmen så jag och Stephanie följde med Amy och Emma till centrum så Emma kunde få köpa sina små söta saker till sin pojkvän.
Jag och Bea åkte och handlade efter skolan och hämtade Filippa och Amanda innan vi åkte hem. Sen dess har jag sovit och kollat på PLL och The Lying Game.
Imorgon är det historia dag i aulan i tre timmar sen så ska jag sitta barnvakt. Helt ärligt nu, jag längtar sjukt mycket tills helgen redan nu. Aaafan det är ju dag 7 idag så här kommer det :)

Dag 7: Åtta bekännelser.

•Jag hatar att bli lämnad ensam.
•Jag är riktigt rädd för höjder och ormar.
•Ibland är jag så konstig att jag själv blir rädd.
• Jag hatar kärlek, i slutändan så skiter det sig alltid ändå. Eller så är det kanske bara jag som inte har fått uppleva vad riktigt kärlek är?
•Jag väljer godis och liknande över vanlig mat anyday!
•Jag blir jättelätt avundsjuk, även fast jag kanske inte alltid visar att jag bryr mig.
•Jag är en sjukt envis person
Jag vill ha en stor förändring i mitt liv snart, är lite uttråkad.



Nu ska jag sussa :) Puss på er



I want you

Sånt här händer ju bara inte, sjukt. Men jag är glad.

Dag 6-

Sitter på svenskan just nu, är riktigt jävla förbannad så det finns inte. Orkar inte med allt drama längre, speciellt när det gäller männsikor man verkligen aldrig trodde skulle svika en.
Aja det är ju dag 6 på listan så här kommer en låt som betyder mycket för mig.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Tänker bara tillbaka på sommaren 2009 när jag hör den här. Har så sjukt många minnen, jag relaterar inte direkt med själva låten utan det är bara minnen som förknippas med låten

Chile ligger ju i Spanien

Helgen har varit asbra och längtar redan till nästa. Igår förmiddag drog jag ju till gymmet och körde 1 mil på crosstrainern (lite mer än en timma) sen rodd maskin och rump maskinen.
På kvällen firade vi som sagt fina Emilia som fyllde 20 och det blev grymt lyckat. Asnice folk, bra musik och kändes skönt att vara ute å slira igen efter 3 vita veckor. Hähä. Kan också officiellt säga att Bea är den bästa wingman på jorden. Hon ordnar grejer för sina kompisar kan man ju lugnt säga haha. "Bea fryser du?" "ja" "grabbar sära på er". In på Elias toa, styra våra grejer sen avslutade vi på varsit håll. Haha älskare och älskar att Bea fixar allt.

Dock vaknade jag med feber och hostade som tusan, fan. Men det blir skola i morgon ändå!
Nu ska jag flisan och emma krypa ner i sängen och kolla film. HIHIHIHIHIHIHIHIHIEHIEHHEIHE
Puss


Vad hände med helgen och varför i helvette har vi skola imorgon??

Gårkvällen spenderades med tjejerna hemma hos Stephanie. Vi köpte med oss pizzor, över 1 kg godis, chips, cola och redbull och alla 6 satt bänkade framför melodifestivalen. Vi hade det riktigt mysigt. Kvällen spårade lite småttt, tjejerna bråkade med en busschafför över något helt ointressant, medans jag låg och sov i Stephies säng. Lite små saker hände seare in på natten som gjorde oss alla på lite depp mode. Jag ska fan ta reda på allt! Hoppas dom två brudarna fattar det.
Anywhos, idag är ju dag 5 alltså dagens outfit. Nu råkar det vara så att vi alla har varit sjukt trötta idag, vi drog till donken och käkade vid 14 tiden vilket resulterade i att Merlinda sitter för tillfället på SÖS med en spricka i armen, och jag sitter hemma nyduschad i morgonrock. Jag ska snart tillbaka till Stephanie, tänkte sova med henne ikväll igen. Så det jag ville komma fram till egentligen var att vi skippar dag 5 på den här listan för vem vill se mig i morgonrock och handduk egentligen liksom?

Våran tjockis kväll
Mina två fina tjejer♥

Lördag dag 4-

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
En bild från sommaren 2007, några månader innan jag flyttade till USA. De som kände mig då vet nog hur jag mådde under den tiden. ♥

Iallfall så har jag varit rikitgt flitig idag. Har bäddat rent i sängen, städat hela rummet, pluggat och käkat ännu en polkagris. Nu så ska jag bara ta det lugnt och fucking njuta av att inte göra någonting sen drar jag till Stephanie ikväll och myser med tjejerna :)

Loco

Har ont i varenda muskel på kroppen och det känns fan hur bra som helst. Så nu sitter jag på bussen påväg till gymmet och ska svettas mer mer mer. Är taggad som fan så hoppas mitt mode håller i sig!!

 

 


Girls don't fight fair

Jag ligger redan nerbäddad i sängen har precis kollat på avsnitt av Greys, OTH och The Lying Game men nu så ska jag sova. Vet inte riktigt vad det är med mig. Sov i flera timmar inatt, kom hem direkt efter skolan och sov i 3 timmar till och nu så kan jag inte hålla mig vaken längre. Aja skönt att det är helg iallafall :)

Imorgon så ska jag städa hela mitt rum, dammsuga lite osv sen på kvällen ska jag åka till Stephanie och mysa med henne och mina flickor. Merlinda och Carro ska också komma och mysa med oss så det hela blir ett jävla myskalas.

Pappa kom hem från Gränna idag, han har varit på grisjakt i en vecka nu. Nä skojja bara han har varit och jobabt lite och så hann han köpa med sig lite polkagrisar till oss här hemma :)
Känner mig lite som ett barn igen, när man satt där och sög och sög. haha oj.. nej men jag har redan slukat några. Two down, three more to go :)

Dag 3-

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Har massor som betyder mycket för mig så det lär bli mer än en bild. Plus att jag känner mig kärleksfull idag så här kommer så kärleksförklaringar :)


Min syster är mitt allt, har varit så sjukt jobbit de senaste åren då vi har varit ifrån varandra titt tom tätt när vi har bott i 2 olika länder. Jag älskar henne så sjukt mycket och jäg vet att hon alltid kommer finnas här för mig♥

Min fina Stephanie, även fast jag inte har känt henne så värst länge så är hon nog den mest underbara männsikan på denna jord. Kommer alltid stå vid hennes sida, vad som än händer♥

Amy mihihiih hon får en alltid på bra humör, speciellt när jag är sur och grinig. Hon kommer alltid med råd och hjälper en i alla situationer :) hon är helt enkelt världsbäst♥

 

Meltem, mina fins underbar vän som har ett humör som heter duga. hon är svår att hantera i vissa lägen men jag älskar henne idag. Hon förstår en bättre än någon annan och det är därför hon är en av mina finaste vänner :)♥

Emma, skit gullig tjej som aldrig vill någon något illa. Världens bästa humör, den här tjejen får mig alltid att skratta. Älskar alla mina tjejer så mycket, är så glad att jag har alla dem vid min sida :)♥

Linn och Romina♥ Mina två fina tjejer ute på gudö som betyder så mycket för mig. Dom två vet nog absolut mest om mig förutom min syster då. Det har varit så många nätter som vi har suttit uppe och snackat om allt möjligt. De två har jag känt i lite över ett år, precis när jag flyttade hem och jag är så glad att vi kom så nära och att jag vågade prata med er tills slut :) ♥

 

Much love hihiihi. sorry jag känner mig på sådant bra humör idag :)

På tal om annat så har jag engelska nu, ska skriva en argumenterade text på nån sida eller så och än så länge har jag hela 53 ord. Go felicia! :)


Kan det inte bli sommar så man kan bli brun och fräsch igen??


Det finns saker jag saknar

Ligger i sängen nu och lyssnar på musik, borde egentligen plugga inför redovisningen men min hjärna vägrar fungera. är dö trött. vill sova. jag vill men jag får inte. jag måste plugga. ja.

Dagen har varit bra faktiskt, fick höra från min naturkunskapslärare som förövrigt gillar hästar att hon var lika töntig som jag när hon var liten, det sa hon efter jag berättade att jag inte kunde somna med ryggen mot dörren, kanske var för att jag råka nämna att jag kollar under sängen också? äsch vem vet?
Annars så har jag provat lite kläder, vill rensa ur hela skitgarderoben och in med nya fina saker, men då finns ju det där lilla problemet som heter pengar. Ja sen så försökte jag mig på att locka håret imorse, gick åt helvete för alla lockar var försvunna när jag väl var nere vid bussen, mitt hår var bara fullt med hårspray som inte gjorde någon nytta hahaha

Vill ha vår och värme, vill gå i kortärmat och lufta magisen och gå barfota i gräset. hahah jag drömmer mig bort typ.

Bara lite sådär spontant, nån som vill bara supergullig och vara min valentine på tisdag, jag förväntar mig en sån här stor bukett rosor. thats it :) Nej men min vän meltem som jag hade bokat för kvällen ( hade gjort planer för middag och allt.. ) har vandrat runt och smidit andra planer. TACK! Ba lämnar mig


Bästa appen

Asså seriös det här har gjort min dag haha har legat å garvat för mig själv. Älskare! Och Felicia du är vara avundsjuk


Dag 2-

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Hon är den som jag vet alltid kommer finnas här för mig och hon vet också mest om mig. ♥

Sitter i hemvisten nu och försöker göra klart vårat grupparbete nu. måste börja på keynoten nu också. Aaaaah har håltimma tills 12 också -.-

Barnvakt

Sitter i Tyresö just nu. Jag och Ludvig kollar på barnprogram, egentligen borde jag ju plugga men men jag är ju som jag är.. ska åka och hämta Filippa i Granängsringen snart och sen så ska vi faktiskt spela tv-spel sådeså :)
Har säkert druckit 3 koppar te om dagen nu den senaste veckan, massa honung i så nu e halsen leeeeen! hahah nej men allvarligt jag vill bli frisk nu!

Kämpar sliter svettas

Fan va jag och Felicia är bra! Vi har kört 1 timma på crosstrainern (600 kalorier) och just ny värker hela benen men asskönt! Snart börjar shape passet, har aldrig kört de förut men mötte nyss Emma å hon sa att de va sjukt jobbigt så vi e TAGGAADE!! Nu ska vi chilla lite här i sofforna ett tag till pusssss


Dag 1-

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

Yupp thats the one.
På tal om ingenting så har jag läxförhör nu i Svenska. Ska ju bli kul osv osv osv. -.-

Wohoo


When i cry its because others are stupid and it makes me sad. True story

Just nu så snackar jag iallafall med Meltem på facebook, sitter och garvar åt små saker och sjuka saker som kommer ut ur hennes mun. Tjejen har natthumor och jag har ju inget bättre för mig för tillfället förutom att ligga i sängen med min älskade dator. Ska sova strax men jag tänkte ta på dig den här lilla utmaningen och göra en såndär varje dag lista grejsimojs. Det gör så att jag måste blogga varje dag vettni :)

Börjar nog med den imorgon, är för trött nu och jag pallar inte kolla igenom mina profilbilder för tillfället :)

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Dag 7: Åtta bekännelser.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Dag 13: Några favorit citat.

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

Dag 15: En bild som får dig att le.

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

Dag 19: Din mobiltelefon.

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

Dag 21: Något du önskar dig från tomten.

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.

Dag 23: Visa ditt rum.

Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från i år



I brist på annat så får ni en bild på världens sötaste tjej. Du är så underbar, hjälper mig och pratar med mig mitt i natten när det är egentligen du som behöver min hjälp. Du är en av de starkaste personerna jag har i mitt liv och jag ville bara säga att jag älskar dig Stephanie♥
Ville liksom ta tillfället i akt nu när jag känner mig lite extra gosig och kärleksful hhöhöhööhöhi

Sovgott

Ahhhh har inga mer revenge avsnitt att kolla på, nästa kommer ut på onsdag. Amagad har sett 10 avsnitt idag, tror fanimej de är den bästa serien jag sett!! Nu kollar jag iallafall på modern family innan jag ska sussa. Klockan står på 6 nånting å MÅSTE vakna dåå


Never regret something that once made you smile

Hej jag är sjuk och jag blir aldrig frisk verkar det som just nu.  Har bokstavligen varit sjuk ända sen jag opererade mig och det räcker fan, inte blir det bättre av att det är 20 någonting minus ute.  HAAAA jag älskar vintern.
Ska egentligen plugga inför provet/ läxförhören imorgon men jag har inte riktigt kommit så långt än va. Haaha lär bli en all nighter eller liknande.
Sen så har jag tragiskt nog roat mig den senaste halvtimman eller så genom att spela in massa videos till Emelie, hoppas hon blir glad nu :)

word!

Projekt: rensa garderob

Gah borde inte satt igång med det här, skittråkigt ju! Haha bh.arna är klara bara 7 lådor kvar + garderoben då -.-


Hey i heard you are a wild one.

Nu ska jag och Romis ut i det svinkalla vädret och ta en promenad. hahah känner mig som michelin gubben plus att jag ser ut som ett lik-.- :)
Sen ska jag plugga på för fullt inför historian och samhälle.
Pöss

drunknar i plugg


Jag har suttit och pluggat hela dagen, bokstavligen sedan jag vaknade kl 11 imorse tills nu och jag är fortfarande inte klar. Jag hatar skolan för tillfället. 3 veckor kvar av helvetet sen så har vi lov, shit vad jag längtar.

Allt det här måste jag göra innan onsdag:
•Göra klart grupparbetet om ungdomsbrott
•Historia prov/läxförhör om reformationen
•Svenska läxförhör i språksociologi
•Begrepp i lag och brott  och hur en rättegång går till -.-
•Läsa ut engelska boken, kanske ska börja läsa den någon gång också

Annars så har inte så mycket hänt, syster ligger magsjuk så henne vill man inte vara omkring, känner inte direkt för att bli sjuk jag med, jag har ju liksom inte hunnit bli frisk än :)

Magsjuk

image description
Har legat och spytt som en gris hela natten, har så sjukt ont i hela kroppen, fryser och mår illa. HEJ MAGSJUKA! Första gången någonsin and I hate it. Är döhungrig också men får inte i mig något, har bara fått i mig vatten och nu ska jag pröva ett glas saft. Ska nog be pappa åka och handla lite nyponsoppa och cola. Fuck my life.

Melodifestivalen

Inga ord. På allvar nu. Jag har aldrig hört något värre. Det fanns liksom 1 bra låt utav 8 stycken, själklart var det Loreen.

 

Resten var bara....

image

image
Nä fan vad besviken jag blev. Satt och snackade med Stephanie samtidigt. Min lilla sötnöt blev så rädd för Dead by April så hon stängde av teven.

Nu ska jag sussa är förjävligt trött. HAHA bea försöker få med mig till gymmet imorgon kl 9 hon e rolig hon..

Du o jag under täcket baby

Har precis skickat iväg arbetet till tjejerna så nu så ska jag sätta mig och råplugga. Måsta skriva klart den här uppgiften på 10 sidor -.-
Igår så mös jag och Breime hemma hos Linn, käka godis och snacka en massa skit. Efter att Elin hade åkt så låg jag och Limpan och kollade på How i Met Your Mother. ääälskar serien, och jag ääääääälskar Barney :)
Imorse så duschade vi lite snabbt innan vi åkte och solade med Romina. Sen åt vi pizza på Mias så nu e jag prottmätt!

Limpan och jag på balen :)
Sen vill jag ha sommar och inte 14 minus grader. Det är nu jag saknar San Diego som mest. Då kunde vi liksom bada i havet i November ^^
kan snöhelvettet försvinna snart eller????

Sick of bitches bitching about other bitches being bitches

Ligger i sängen nu och ska sova, är riktigt jävla trött asså..
Kom till skolan imorse och hade bara 3 lektioner, resten var inställda. Hade en håltimma på två och en halv timma. Den spenderades flitigt på torvalla med Emma, Amy, Meltem och Stephanie. Käkade så sjuuukt mycket, och det var nästan värt det. Efter NOn så gjorde jag och Meltem business med rektorn. Vi e homies nu :)

Iaaaalllfaaall. Tanken var att vi skulle skriva på vårat grupparbete idag efter skolan, men alla ba drog, sluta med att jag och Stephie låg och halvsov i sofforna medans meltem vandra runt någonstans i skolan. Ni ska veta hur mycket kraft det tog att faktiskt bestämma mig för att gå till bussen, jag hade sån jääävla ångest över vägen hem. Jag frös och var trött, samtidigt så var jag skitirriterad på brudar som ska snacka en jävla massa skit. Näe fan det var ingen bara dag det där. Men hur som haver jag ska göra detta inlägg kort nu'
Jag kom hem, sov. baka kladdiskakis. åt våfflor. pluggade. och nu tänkte jag kolla lite Pretty Little Liars men jag tror fan inte jag orkar det.

Godnatt

VILL TATUERA MIG

åh vad jag vill tatuera mig! Har bestämt mig nu för en tatuering jag verkligen verkligen vill ha. Någon som vill göra tillsammans kanske? weoweo måste ha den innan sommaren.

Ännu en vecka förbi

Nu har jag skrivit klart två uppgifter i skolan och skickat in, känns skönt att beta av saker från den mils långa äckel listan. Ligger i sängen å väntar på att fellebus ska komma och joina mig. Vi ska kolla lite beverly hills fruar och sen sussa. Idag har jag inte gjort ett skit. Skolan, lekt med noa och bakat kladdis med felicia.

I morgon är det tråk dag i skolan. Våran pissiga rektor har bestämt att vi tydligen ska sluta halv 4 på fredagar -.- VADFAN? Efter skolan ska jag och felicia bränna fett och bygga muskler @ sats och på kvällen ska jag ut och äta middag med Sophie. Lär bli en mysig fredag after all.

Puss och natti

Good times

Lina glöm inte, att när du och jag är 21, då är det du och jag som åker tillbaka!!!

trött ba

Idag har jag:
- försovit mig
- vaknat till kaos, då menar jag KAOS
- pluggat typ asmycke
- ätit thai lunch med pappa å sus
- firat farfar
- ätit chips
- bestämt att jag snart drar till kalmar weeeoewwoeo

KUL HEJ SVEJS

Yes this is my completely insane friend. I love her very much though

Den lilla screenprinten från mitt inlägg innan eskalerade liiiite..
Jaa jag har efterblivna turkiska vänner...
puss pårej min fina

Love makes you stupid.

Har suttit och pratat i telefon med Stephanie i en timma nu, blir bara mer och mer sur och irriterad men både hon och Meltem är så underbara så man kan inte låta bli att må bättre av att prata med dem.
Peter var också jävligt vänlig av sig och infomerade oss om att vårat arbete som skulle vara inlämnat i fredags, ett arbete som vi har skrivit inledningen på ska vara runt 10 sidor långt -.- men vi satt kvar i skolan i 3 timmar och jobbade som svin.. typ. sen gav vi upp och åkte och köpte sushi istället. Slog vad om 100 kr med Stephanie om hotn skulle äta en hel klump wasabi, hon försökte och vi fick det hela på film också. usch fy bläää vad dåligt hon mådde.

Nu ska jag mysa lite extra med syster min innan jag somnar för kvällen, har massa serier som jag måste ta ikapp men jag pallar ej idag, skjuter upp det till helgen och tills dess så lär det ju ha hunnit bli 10-12 avsnitt så vi får se hur fan jag ska lyckas med allt. haha vilka problem man kan ha :)

I brist på bilder idag så kan jag ju roa er med denna prinstscreen då en amerikan försöker prata svenska med mig ba. Yes yes jag ska bazooka dig snart ;)

Bästa!

Min pappa är en räddare i nöden, han kom nyss hem med frukt och redbull till mig. Det kommer verkligen behövas nu ikväll, har en känsla av att jag kommer sitta uppe rätt så länge. Måste verkligen göra klart frågorna om reformationen men jag pallar inte, jag vill inte! Sova kommer jag ändå inte kunna göra inatt, har så många tankar i huvudet just nu, är dötrött egentligen för jag sov förjävligt inatt också. Är så jävla irriterad och besviken, sur och arg på samma gång. Aeee det går inte ihop asså.

Annars så har dagen varit hyffsad, kollade på en störd film om ettans historia idag på matten, jag kunde inte göra annat än att garva. Fick finbesök av Lina här hemma idag också, Fick en uuurskön massage av henne, skönt att veta att vi är back in business när det gäller det :)

Fuck it all asså. nu ska jag sova.


Härliga tisdag

Haft en jättebra dag som började med lååång sovmorgon. Åkte till skolan för idrottslektion och sen drog jag och flisan till gymmet och körde ett cardio pass. Grymt skönt! Mötte upp syrran och käkade sushi efter gymmet aaah så himla gott. Vid 5 kom lina, vi åt pizza, kesella å hallon i kollade film. Nu avslutar jag min mysiga dag med nya avsnittet av lying game. PUSS


RSS 2.0