Pannan mot baren nu spränger vi taket

Sitter och förar hemma hos Oskar med syster och Karlsson, ska dra mot stan start sen spååårar vi. Fyyy fan vad jag ör taggad. Ikväll kör vi, all in or nothing!


rewind and repeat

Medan barnen har suttit och käkat så har jag tänk en massa. Det är ju December nu på lördag och året börjar lida mot sitt slut så tänker igenom hela året som har gått.
För endast ett år sedan, förra höst/vintern så var allt så himla bra och perfekt. Allt verkade ha gått så himla bra, jag mådde bra och folk runt omkring mig också. Nu sitter jag här ett år senare, glad över hur mitt liv ser ut idag men samtidigt undrade jag vad fan som hände. 
Allting är så otroligt annorlunda. Folk som stod en så nära då går man nu för tiden bara förbi utan att ens hälsa. Visst så är det väl alltid, man glider ifrån varandra och tappar kontakten men någonting med det här året som har gått är annorlunda. Jag har en aning svårare att glömma  och släppa allt.
Det har samtidigt hänt så mycket sedan förra december som jag är glad och tacksam över. Men ibland så önskar man att man kunde spola tillbaka tiden och göra om allt, fast på ett annat sätt. Antingen det eller hoppa fram i tiden ett år för att se hur allting har blivit. 
 
Har fan lärt mig en massa under 2012.
-Things happen for a fucking reason
- Kärlek kan vara det bästa och det värsta i livet
- Lita aldrig på någon
- Allting löser sig
- Jag har lätt att förlåta men svårare att glömma
- Jag börjar låta som en ensam 80 årig kärring 
 
 
Meeen men, drar till Mamma om endast 19 dagar. Satt och pratade med Alisha hela natten om hur det ska bli att ses igen efter 2 hela år. Längtar som bara den, känns fortfarande overkligt att ha en biljett bokad och klar.

Got yourself a beautyqueen

Har precis hämtat barnen i skolan och ska hem och lösa läxor och laga mat nu. Riktig mamma :)

Har haft en skön och lugn dag, hade tre timmars håltimme imorse så jag åkte hem, bädda ner mig i soffan och kollade på Top Model. Romis kom och hängde med mig också ett tag innan jag behövde åka till jobbet.
Ett stort jävla minus är att jag är helt dygnsur om fötterna, love the snow men fuck it asså. Fryser som satan!


Hatar vädret

Har ju för ihelvette lepra i fingrarna. Tappade min iPhone nyss som jag har en tendens att göra ungefär 3 gånger om dagen och den fick nu sin andra stora spricka. När ska jag lära mig egentligen?

Aja, står iallafall och lagar mat till barnen för tillfället, efter det ska jag läsa läxor med dem och sen får vi se när Martin väljer att komma hem.


Tjockis

Uööjjjäääh! Idag är en sån där kväll jag känner mig så jävla uppblåst och fet även fast jag vet att jag ätit bra idag. Hate THIS feeling! Imorgon är det dubbelpass som gäller, blir Btw fett grinig utan carbs har jag märkt!!

Hade en mysig middag med Cissi iallafall! Saknat den lilla pärlan!


Luckiest girl

Har precis lagt mig i sängen och ska sätta på sista avsnittet utav portkod 1321 innan jag somnar. Har nått lite halvt små dåligt hela dagen så jag hoppas att lite sömn gör susen.
Natti


Jag önskar att jag kunde gå på någonting mer än bara känslan

Håller med syster, fy fan vilket jävla pissväder det är!! Åhhh hatar Sverige under vintern. Trodde aldrig att jag skulle säga det men fan vad jag vill ha snö nu nu nu, bara för att slippa regnet.

Sitter iallafall i skolan och har religion. Sista lektionen för idag så är rätt så glad , dessutom så har jag fått massage under hela lektionen så det är ju ett plus:)


Pissväder

Barnen sover och jag har rast, suttit inne i personalrummet en halvtimma och nu ligger jag inne i ett rum med 15 1åringar som sussar. Pissväder det är ute! Tackar gudarna för att jag har (än sålänge) sluppit vara ute. Slutar 15.00, riktigt skön dag!


I heard his voice today, didnt know a single word he said

Har haft en relativt bra måndag, kändes riktigt surt att vakna imorse men tog mig upp ur sängen på något sätt.
Hade möte efter skolan som också gick bra, kom hem och käkade middag snabbt innan jag och Romina tog en mysig prommis i regnet, hann inte så långt innan hon bestämde sig för att köpa godis på DP, för till skillnad från syrran och Karlsson som kör på sin hardcore diet så unnar vi oss med en massa onyttigt :)

Imorgon står skola på schemat, har två lektioner inställda så jag slipper den vanliga helvettes tisdagen från 8-16.30. Ska in till stan och fika med Isabell imorgon också, ska bli riktigt mysigt eftersom det var ett bra tag sen vi sågs.

Nej nu klagar Lina på att hon e ensam så ska gå och krama på henne innan jag hoppar i säng

Saknar sommaren, saknar värmen, saknar fanimej allt!!!


Vecka 2

Inne på vecka 2 och imorse var det vägningsdags. 1,4 kilo har jag tappat sen onsdags så det här funkar ju verkligen! Så är astaggad för vecka nummer två nu!

Imorse körde vi ett ben styrkepass samt ett SatsCore pass. Kändes gött i magen! Imorgon ska jag jobba i Enskede sen äta middag med saknade Cissi <3


Yolo


Dont think

Ligger i sängen och ska snart sova. Lina har som vanligt somnat för länge sen medan jag ligger vaken.

Varken jag eller syrran har bloggat under helgen, jag har inte orkat och Bea har väl haft annat för sig.
Drar helgen i korta drag då, spenderade fredags kvällen med Romis, var nyttig för en gångs skull och käkade fruktsallad. Rullade hemåt dagen efter, kändes knasigt att det inte bara var 5 min gångavstånd längre.
Kom hem till ett fullt hus, allihopa skulle på SHM. Käkade middag med alla som var här, fick bli pizza från DP, sätt jävligt bra!
Frugan, Lisa, Christian och Emil joinade mig senare på kvällen,vi handlade hem en massa gott som B&J, godis och chips och mös hemma hela kvällen.
Har verkligen behövt en sån här helg nu på sistone, då jag bara kan varva ner och andas.
Idag var jag då värst och latast. Låg i sängen större delen utav dagen, jag och Lina samlade alla krafter efter att halva dagen hade gått för att åka och handla, hann bara hem igen innan vi skulle åka och träna i Älta.
Och nu ligger jag här helt slutkörd i kroppen efter 2 timmars is, fan vad mina fötter värker, är inte van vid att känna den smärtan längre..

23 dagar kvar tills vi alla är samlade igen + karlsson också! Längtar som in i helvette!! 


1a veckan slut

Tuff vecka men fyfan vad taggad jag är. I morgon är det vägningsdags så får se om det har hänt något än. Ligger iallafall helt slut i sängen med frugan och vi har precis tryckt i oss lite piller och en protein smoothie var. Jag kan inte säga att vi har tagit ut oss till max när det gäller träningen den här veckan men såhär har den sett ut :

3 pass förbränning
1 pass Vipr
1 pass body combat
1 pass core
2 h konståkning

bättre kan det bli! Nu ska vi sussa, jobb i morgon!
 

Det blir bättre och bättre

Blir ett snabbt kvällsinlägg som vanligt för att sammanfatta dagen då.
Var på bio med alla klasser i min hemvist idag, fett mysigt var det med en sovandes Elin på ena sidan av mig och Linn på andra sidan som satt och höll för ögonen och varnade mig titt som tätt när läskiga saker skulle hända. Grym film var det verkligen, satt och bölade som fan i slutet men det gjorde tydligen hälften av alla där inklusive min "stenhårda" mentor Peter.
Käkade lunch med tjejerna i klassen innan jag rullade hem och bäddade ner mig i soffan. Fick sällsis av frugan ett tag men kastade ut henne när jag fick nog utav hennes SHM hype inför kvällen. Btw hate you all som var där eller som ska se dom.....

Satt dessutom hos Amalia i några timmar och snackade på medans hon fixade mitt hår. Har blivit snäppet blondare nu och mina slitna toppar är borta, men precis som jag trodde så var jag för feg för att kapa håret till axlarna. Får ta det någon gång i framtiden istället.

Nu ska jag ta och sussa, känner mig lite febrig och dålig så tyck synd om mig:(


Helg

En arbetsdag senare och en timmas crosstrainer senare så sitter jag äntligen på bussen påväg hem. Dagen har gått snabbt och hade världens bästa arbetsplats idag. Frugan står hemma och lagar mat enligt vårat matschema så ska hem och fylla på kistan.

Puss och kram


Sämst morgon

Huvudet är inte med idag kan jag säga. Världens sämsta morgon. Börjar med att alla träningskläder ligger blöta i tvättmaskinen, stressar i mig frukost och inser att jag har 8 min på mig tills bussen går. Kutar till bussen, hinner med den men glömmer att hoppa av i norra sköndal. Får åka till gullmars där jag missar nästa buss jag skulle tagit pga all jävla trafik. Får ta tunnelbanan istället som vägrar komma nu pga hals spår. Skönt att jag börjar jobba om 3 min -.-


Tråkigt kvälls babbel

Klockan har liksom inte ens hunnit bli mycket och jag ligger redan och vrider på mig i sängen. Lina har redan somnat för länge sen och jag är riktigt avundsjuk på henne. Vill ju också kunna sova.
Förövrigt så har jag haft en väldigt lång dag. Var inne i stan med klassen för att gå på museeum och snacka om tolerans osv. Efter det åkte jag tillbaka till Haninge för att ha ett möte i över en timma. Kom hem och la ner all energi jag hade kvar på att skriva klart olika arbeten och uppgifter som ska skickas in.
Tog en promenad med frugan nu på kvällen, behövde komma ut för att rensa tankarna.
Hörni! Fick fnatt idag och kände att jag behöver en stor förändring i mitt liv. Funderar på att kapa håret när jag ändå ska till Amalia imorgon men det vet jag att jag kommer ångra ändå så det lär jag väl inte våga. Vill tatuera mig, var spontan, liksom bara göra något otippat. Vad som helst innan jag går i taket hehe.

På tal om något helt annat så är det bara 26 dagar kvar nu. Sitter fan och räknar ner varenda dag i hopp om att dagarna tills dess bara ska flyga iväg. Fy fan vad kul vi kommer att ha det. Längtar ihjäl mig snart.


When you feel like quitting, think about why you started.

Jag mår så jävla bra just nu. Tagget är där, motivationen är där så nu är det bara att köra. Jag har ett mål och den här gången är det fan jag som ska dit. Nu har flisan och jag lagt om kosten helt och hållet, vi har koll på exakt vad vi stoppar i oss, vi har vårat kosttillskott och vi har vårat gymkort så vad kan gå fel? Jag är taggad och jag hoppas att första skillnaden kommer redan innan vi sticker till USA!


Toker

Har legat på soffan i ett grupprum hela lektionen, har absolut ingenting att göra idag i skolan men ändå måste jag vara här till kl 16:30..
I brist på något att göra så har jag blivit extreeeeemt jävla hyperaktiv så kommer studsa på väggarna snart om inte jag får något att sysselsätta mig med.


Ny start

Började dagen med en minst sagt ovanlig frukost. Jag och Felicia bytte ut vår standard frukost (godis) till köttfärs, smoothie och en handfull nötter. Tog oss en tur till vårdcentralen och nu sitter jag i omklädningsrummet helt svettig efter en timma på crosstrainern. Nu blir det lunch och 16.30 är det dags för Vipr!


I've got nothing to do today but smile

Visst det är måndag idag och en hel vecka ligger framför mig men fan vad glad jag är. Vaknade upp imorse med en biljett bokad till USA i jul. Jag åker tillsammans med Syrran och Karlsson om endast 29 dagar!
Har inte riktigt insett det än, att om mindre än en månad så kommer jag stå på amerikansk mark tillsammans med ena halvan utav min familj, jag ska få träffa alla mina gamla vänner, mitt ex, och framförallt min mamma. Det här kommer bli den första julen sedan 2008 som jag, Bea och mamma firar tillsammans. Helt sanslöst att det redan har gått 2 hela år sedan jag flyttade hem till Sverige.
Men jag är så otroligt taggad och glad.
Har dessutom haft en underbar helg, har varit en aning spontan men fan det behövs ibland det med. Har insett att jag mår så mycket bättre utav spontanitet än att sitta och älta det förflutna. 
Har filmvecka i skolan också så jag har alltså en väldigt lugn vecka framför mig, men nu så ska jag återgå till diskussionen som pågår på lektionen. så jävla intressant att diskutera innebörden utav ordet Tolerans.
 
 
 
Åhhh vad jag längtar! ♥

Ny vecka

 
Nu är helgen slut och det är dags för en ny vecka. Så lämnar allt skit bakom mig och trampar vidare. Hela helgen har jag spenderat i solna, i stort sätt. Huvudvärken tog över igår så har väll inte mått på topp. Ikväll var det meningen att vi skulle ha isträning men när vi kom till hovet så var det dubbelbokat med DIF som hade match. Så ingen träning denna helg heller. Den här veckan ska jag fan ta tag i gymmet igen, var lite på latsidan förra veckan satteeehhh bara å KÖRA!!!
 
Nu ska jag locka håret lite sen krypa ner i sängen och kolla film med min fru <3

Övertrött tjej här

Aa gårdagen blev inte riktig som jag hade tänkt mig. Hamnade hos Viktor i Bromma istället men det var mysigt det med. Så imorse tog jag pendeln till haninge och mötte upp Lina,Emelie och Cribba. Alla tre var rejält jävla bakis så det blev en kebab på det, eftersom Emelie tydligen hade tjatat om det kvällen innan.
Nu ligger jag och Lina i varsin säng helt döda och kollar på serier, och här hade vi tänkt att ligga tills vi ska iväg på träning om ca 3 timmar.

Ska försöka orka igenom 2 timmars isträning när jag är så övertrött som jag är. Tycker synd om de människor som måste stå ut med mig idag men men what to do?
Bettan står och lagar sushi för tillfället så det ska vi lyckas få i oss efter träning men om jag känner mig själv och Lina rätt så lär det inte bli några problem alls!



Im better than that

Ligger i soffan med Karlsson och kollar på stygga flickor söker kärlek. Ja så ligger det till haha.
Lär ju bli kvar här ett tag, väntar på att romis ska vakna till liv så jag kan få mysa med henne ikväll.
Annars så har inte mycket hänt, det är dock väldigt skönt med helg så man bara kan andas och ta det lugnt. Laddar upp för träningen imorgon, var 2 veckor sedan jag stod på isen så det ska bli kul att ha is under fötterna igen.


Nu ska jag avsluta det här tråkiga inlägget, finns ju liksom inte så mycket mer att tillägga :)


Sjuk vecka

Äntligen är veckan jag aldrig skulle orka ta mig igenom över. Tack vare mina vänner, deras familjer och min älskade syster. Ja, ni har nog läst Felicias inlägg och märkt att allt inte är på topp. Men allting ordnar sig förr eller senare.

Har jobbat nästan hela veckan och idag har jag legat hemma med Flisan. Haft migrän sedan igårkväll så inte mått sådär jättebra. Snart ska jag åka in mot staden och möta Oskar. Vi höööres :)
 

Im happier than ever

Vaknade upp imorse med ett jävla bra humör. Låg klämd mellan lina och steffi hela natten och jag var tydligen den enda som sovit bra.
Det är fredag och helg och jag kunde faktiskt inte mått bättre.

However, Satt och funderade på det här med Lina häromdagen.
Man brukar alltid säga, "när man har det jobbigt och går igenom en svår tid så vet man vilka som står där, vilka som är ens äkta vänner"-
Personligen så tycker jag att det kan vara sant i många fall men jag tror mer på att folk är nyfikna, folk vill veta vad som pågår och bara för att någon ger dig en kram så betyder det inte att det är en ärlig person, eller ens vän.
Någon som inte brydde sig förut finns helt plötslig där för en, eller hör av sig genom att ringa eller smsa.
Men det handlar endast om ren nyfikenhet och inte om vänskap.

För egentligen, hur ofta blir någon glad för er skull? Hur ofta är det någon kommer och kramar dig och säger "jag är så jävla glad över att du är lycklig" ? En vän ska finnas där när du ler och när du gråter.
Jag har haft turen att få sådana vänner som finns runt omkring mig. De som finns där i både bra och dåliga stunder.
Sen finns det ju alltid dom som vill komma och 'finnas' där när de inser att något har hänt men sådana människor är ingenting att ha, för det är som sagt bara nyfikenheten som styr de. Och i vissa fall kan de vara skuldkänslorna.
Och i de fallen så är det rätt åt dem :) hehehe

Vad det nu är så vet ni nu det. Kom inte till mig i dåliga dagar när ni inte har varit med och delat mina bra dagar. Det är så genomskinligt.
Det är rent av skrattretande i vissa fall.


Every feeling every word. I've been there.

Sitter i skolan för tillfället och väntar på att sista lektionen ska lida mot sitt slut. Ska åka direkt till Tyresö för att hämta barnen. Ovanligt liksom

Men hörni, de senaste dagarna har varit extremt invecklade så jag vet inte ens hur jag ska skriva ner det i ord. Men jag har lärt mig att det lättaste man kan göra att att bara ta en dag i taget. Man tjänar absolut ingenting på att älta saker och ting det är istället bättre att omge sig själv men folk som ger energi istället för att ta.
Allting i livet går i vågor, och just nu så befinner jag mig i en svacka. Det känns som att allting händer på en och samma gång men jag är så tacksam över ha mina vänner men framförallt min syster vid min sida varje dag.

However, min fina Stephanie sa något häromdagen som verkligen fick mig att tänka till. Allting händer av en anledning och det man inte dör utav gör en bara starkare.
Originellt jag vet.
De flesta tror säkert att detta beror på någon kille eller liknande, absolut det finns någon som ligger och gnager i mina tankar men allt det här är så mycket större än bara kärleksproblem. Något som var så viktigt för mig förut har nuförtiden ingen betydelse, det problemet har blivit så minimalt mitt i allt. Skönt på sätt och vis :)

Nej men snart så är det jul och då ska man vara glad och må bra så det är det jag siktar på. Att lägga allt jag kan åt sidan eller att bara skita i det helt. Thats my goal.
Jag tror på allvar att den här julen kan bli den bästa på väldigt länge, och det ser jag fram emot .

 

 



Puss på er alla ♥

 


Onsdag 14/11

Har fått en underbar start på dagen. Det är lill-lördag och jag går bara i skolan till kl 13 idag. Förutom det så vill jag bara påpeka vilka underbara människor som finns i mitt liv. Efter den här helgen så har jag verkligen insett det och de människorna är några som jag kommer vara försiktig om. sånna människor och vänner växer inte på träd


Min födelsedag

Min 20 års dag var hur bra som helst, kunde inte ha varit bättre. Invigde systemet direkt, där jag inte ens blev leggad...gubjävel. Blev firad av min familj och mina vänner hela dagen och ända in på natten som spenderades på Amba. Fyfan vad kul jag hade. Runt 2 snåret hade det blivit lite för mycket för min del så Oskar kom så snällt och hämtade mig. I lördags låg jag bakis på hans soffa och sov hela dagen tills vi tog tummen ur röven och åkte och handlade middag som vi åt framför så mycket bättre. 
 
Det var den bra delen av helgen, resten orkar jag inte ens kommentera. SÅ LIGGER DET TILL :D 
Men tack iallafall till mina finaste finaste vänner som gjorde min födelsedag underbar! Älskar er!
 
 

i wont forgive me if i give up trying

Efter en minst sagt omtumlande helg så är jag på banan igen, Nu är det måndag vilket betyder ny vecka och nya tag. 
Hade en hyfsad skoldag, slutade runt tre och åkte och hämtade mina barn. Sitter och pluggar i huset för tillfället och väntar på att Martin ska komma hem till barnen. Har så mycket i skolan just nu så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, bör egentligen plugga gärnet varje kväll men så blir det aldrig riktigt. Finns så mycket annat roligt man kan hitta på ju :)
Ska hem efter jobbet, ta ett långt bad och sen träffa min älskade fru. Stackaren har brutit tummen så måste ju åka och ta hand om henne. Vet hur det känns att vara handikappad och inte fan är det lätt.  
 
 

This time I'm telling you we're through

Igår fyllde min fina syster hela 20 år, känns helt sinnesjukt att tiden går så fort.
Men eftersom hon nu har lämnat tonåren bakom sig så valde vi att fira detta rejält. Vi förade hemma hos Lina och efter ett tag anslöt sig grabbarna också precis innan vi drog in till Amba.
Hade så sjukt jävla kul, så skönt att kunna lägga alla bekymmer åt sidan för kvällen och bara fokusera på det bra. Se till så att min syster fick den bästa födelsedagen hon kunde be om. 
Mina fötter led dock hela kvällen, ville gråta där ett tag men med lite alkohol på det så försvann smärtan. Lesson learned, ha aldrig på dig ett par klackar som egentligen är för små i flera timmar. Resultatet blir inte bra..
 
Somnade efter många om och men i Steffis säng runt halv 7 imorse och vaknade 4 timmar senare. Tanken var att jag, syrran och Lina skulle vara på plats i Älta kl 9 för att titta på elitserien men så blev det ju inte, istället låg jag och Steffi kvar i sängen fram tills kl 14, det där med att vara bakis är inte min grej asså.
Jag och Lina hamnade tillslut i Älta nu på kvällen,vi hann precis i tid till Ungdom 13 och Seniorer damer. Fick värsta flashbacken när jag klev in i ishallen och jag kan medge att jag saknar tävlingarna. Nervositeten, hårdträningen, allt.
 
 
 
 
 
 
Hahah orkar inte alla äckliga bilder från kvällen, men här får ni några iallafall

late night thoughts

Av någon anledning så är det alltid på kvällarna som jag finner mig själv i den här situationen. Jag ligger alltid i sängen med tusen frågor som snurrar runt i mitt huvud. Frågor som jag vet att jag inte kommer att få svar på. Det är nog det jobbigaste med det hela. Att inte veta. 
Varför? den frågan ställer jag mig dagligen nu för tiden. Varför kan jag inte släppa det? Varför går jag ens runt och tänker på det? Varför låter jag mig själv bli så pass sårad? Detta var ju mitt val från början ellerhur?
Istället för att göra som du har gjort så plågar jag mig själv med att tänka tillbaka på hela året som har gått, kollar igenom bilder och tvekar på om jag ska behålla dem som minne eller radera de ur mitt liv fullständigt. 
Har man rätt att ångra sig när man har gjort ett sådant stort val i livet, kanske är det redan för sent? 
Fast samtidigt så vet jag att det beslutet jag tog för lite över en vecka sedan var det bästa för oss. Och det är det som sårar mest. Att alla mina känslor är fortfarande lika starka medans dina verkar vara bortglömda efter endast 4 dagar. 
 
Jag önskar att jag hade modet att bara säga exakt vad jag känner men istället håller jag det inom mig eller skriver ut det här på bloggen, på något sätt så är det lättare för mig.
Jag menade det när jag sa att jag hoppas att du kan hitta någon som kan ge dig allt jag inte kunde, för du förtjänar allt det bästa utan tvekan. Jag hoppas fortfarande på någon form utav vänskap i framtiden. För det skulle kännas helt fel att gå förbi dig och låtsas som vi inte ens har känt varandra. 
 
Mina reaktioner till denna situation har gått i vågor. Vissa dagar har jag hatat allt, velat skrika, gråta, vad som helst för att släppa ut alla känslor, andra dagar vaknar jag upp hur positiv som helst. Sen går dagen och du dyker upp i mitt huvud, jag undrar vad du gör, om ni gör samma saker som vi gjorde för endast nån vecka sedan. Om hon är den som får alla sena samtal på nätterna när du inte kan sova, om hon är tjejen du nu väljer att ta hem. Men vad tjänar jag på att tänka alla dessa tankar? NADA. absolut ingenting. Jag är inte den här slags tjejen, som sitter och skriver ut alla mina känslor på en blogg, jag är inte den som låter någon riva ner min mur som jag byggt upp. Jag ställer mig upp så fort jag blir nedputtad, och det vet du om men på något sätt så är du den som har lyckats förvandla mig till den här människan. Jag hatar att vara så här känslig, hatar att behöva ringa samtal på kvällarna och bara skrika och bitcha helt och hållet. JAG HATAR DET för det är inte den jag är. 
 
Nu ska jag göra allt för att bara släppa allt, Jag tänker inte längre sitta på bussen i hopp om att du ska kliva på, tänker inte blicka ut över folkmassan för att få se dig, jag tänker inte längre utsätta mig för den tortyren. 
Jag har istället under veckan insett vilka underbara vänner jag har i min omgivning som alltid ställer upp, dem förgyller min dag. Att ett litet sms kan vara så betydelsefullt visste jag inte. Jag är så tacksam att jag har mina vänner som håller mig sällskap om nätterna då alla vet att jag är tjejen med största separationsångesten, hatar att vara ensam. Och att sova ensam är då tusen gånger värre.
Därför har jag då mina tjejer som får agera pojkvän nu ett tag framöver. vilken tur jag har mitt i allt elände.
 
 
 
 

Half way to da weekend

Har bäddat ner mig i Karlsson säng, hamnade av någon konstig anledning här efter jobbet, you know me, tjejen med separationsångest typ. Här pratat om allt mellan himmel och jord, nää nu ljög jag, samtalsämnet har väl kretsar runt det vanliga men det känns så skönt, this girl gets me även fast jag whinear hälften utav tiden.

På tal om något helt annat så hade ju utvecklingssamtal idag, gick väldans bra om jag får säga det själv. Känns så skönt att denna termin börjar lida mot sitt slut, ge mig jullov nu tack!
Jag och Aida har dessutom haft en Obama dag. Hans ansikte dyker ju ändå upp överallt nu efter valet så varför inte utnyttja tillfället och skåda lite roliga bilder på människan? Aa ett gott skratt fick vi allt.

Nä nu ska jag ta och lägga ifrån mig min kära dator och telefon och faktiskt göra som Karlsson här bredvid mig och sova. Det är ju trots allt en dag imorgon också.


Can't sleep

Ligger i sängen med en snarkandes Karlsson breve mig, FETT avundsjuk. Vill osså kunna sova!! Kanske gjorde ett misstag när jag sov två timmar på soffan efter jobbet idag hehe. Jobbat på bra den här veckan! Fan askul att vara lärare, dock hatar jag att vara förskollärare, fyyyyyyfan. Imorgon väntar en dag som förskollärare och ser iiinte fram emot det. Vill ha min egna lilla klass ju som jag lär extremt svåra mattetal och pratar killar med hehe. They love me!!


Getting over it


Mööööönday

Ta mitt liv.Tpl.skjut mig. Vill hem. Dööööö skola

Inte alls redo att återvända till skolan, höstlovet gick för fort och jag vill inte återgå till vardagen. Usch..
Sitter iallafall i skolan nu, kämpar igenom de två sista lektionerna för att sedan åka och jobba. Men behöver verkligen pengarna nu inför jul.

Igår hade vi ännu en träning på hovet, mina fötter värkte efter de 3 timmarna som vi spenderade på isen, men om man bortser från smärtan så är det hur underbart som helst att få vara på isen en gång i veckan.
Tyvärr så är det bara några få träningar kvar men man får väl ta vara på tiden liksom :)


USA med wifey

Ligger i sängen med Flisan vilket jag har gjort i stort sätt hela dagen. Våldgästade henne i morse klockan 9 efter att ha ringt henne 39 gånger utan något svar. Åkte från råsunda vid 8 och tänkte väll att hon skulle hinna vakna, men ne. Så kröp ner breve henne och sov till klockan halv 3. Soft liv för tillfället.

En annan väldigt soft grej är att vi har bokat resa till USA!!!!! 18 december åker vi och är borta i 3 veckor. Kommer alltså hem 8 januari. ÄCKLIGT EXCITED! Som vi har tjatat i flera år att åka tillsammans, nu blir det äntligen av! Hörde jag booooooze?!

 

Vi börjar i tid

Hade världens julkänsla imorse när jag vakna, flippa helt och ställde mig och bakade pepparkakor och lyssnade på julmusik med frugan och Thea. Jäääättemysigt faktiskt!
Sen så är det ju faktiskt fredag idag och jag har ingen aning om hur kvällen kommer att se ut men men. Bara att ta vara på helgen som är kvar för sen så börjar skolan igen...


Tomorrow is a new day


1a november

Kom nyss hem från Fille där jag har hängt typ hela dagen. Försökt bota hennes bakfylla med lite Bea lovin men hjälpte inte. Busringt lite till tele2 och statoil (sjukt uttråkade) kollat Johan Falk och klagat på våra liv. Det gamla vanliga ni vet.

Ska snart upp till huset och bonda lite sen smita ner till Romina som jag inte träffat på ett jäääävla bra tag! SJUKT :O
Puss och kram


RSS 2.0