otålig

Det där med att vänta hörni, det är fan inte min grej.
Det är exakt det min kväll har gått ut på, att sitta och vänta i ett rum i flera timmar. Jag har nämligen suttit på SÖS tillsammans med frugan från klockan 18 idag, är så otroligt tacksam att hon fanns där för att hålla mig sällskap annars hade jag fan gått i taket. Åkte dit direkt efter jag hade varit på sjukan i Handen så i stort sätt så har hela tisdagen spenderats på sjukhus.
Kom hem för en liten stund sen, kände mig så otroligt äcklig så tog en lång och varm dusch för att få bort den där  sjukhus känslan som sitter fastklistrad på kroppen. Alla dess problem, det tycks ligga i släkten konstaterade jag och min syster. våra kroppar har gått på strejk och vägrar sammarbeta med oss nuförtiden, men men nu kan det bara bli bättre.
 
Ligger iallafall i sängen med Suraj, vi håller på att ladda ner filmen The impossible, har förberett mig, tagit ut linserna och så för nu kommer jag fan gråta floder...
 
Natti från oss 
 
 

Lost in confusion

Hej på er!

Nu blir det återigen ett sånt där tråkigt nattinlägg som inte alls är sammanhängande eller har någon betydelse.
Ligger i sängen men musik i öronen, är trött men alldeles för sprallig för att lägga ifrån mig telefonen och somna. Jag vet mycket väl att jag kommer vända på dygnet under det här lovet, och sedan komma som en zombie till skolan på måndag. Så brukar det se ut, och så får det bli i år igen.

Kvällen spenderades med tjejerna, vi käkade våran efterlängtade meny på donken och snackade en massa skit i timmar. Riktigt mysigt faktiskt!
Morgondagens planer är en aning oklara, ska till läkaren runt 16 tiden, så det blir omöjligt att försova mig och missa den tiden, sen spikade jag och Romina en dejt för kvällen men det är allt jag vet för tillfället.

Nu ska jag återgå till att läsa bloggar och scrolla igenom tusentals bilder på tumblr.

Puss!





min ängel

Nu när det ändå är officiellt för alla så kan jag passa på att skriva ett inlägg också.
Min älskade lilla Stephanie har blivit stor. 
 
Det har gått hela 8 månader sen vi sa hejdå till varandra. Du, jag och Emma. Inte trodde jag då att jag inte skulle få se dig igen, eller inte på ett bra tag iallafall.
Du är tjejen som alltid har funnits där för mig, jag kommer ihåg de nätterna jag ringde dig och var asförbannad och du var lika sur du, vi kunde sitta i timmar och bara skrika om saker och ting tills du började asgarva.
Jag kommer aldrig glömma våra äckligt mysiga kvällar då vi satt och åt tills vi ville spy eller hur vi planerade att flytta ihop nu till sommaren. Haha jag vet inte ens vad jag vill komma fram till, bara att jag saknar dig så galet mycket. Speciellt nu.
 
Du har alltid varit min lilla pymée, min lilla midget men fan det är dags att inse att du inte är så jävla liten längre. Det är helt sjukt hur mycket som kan förändras på mindre än ett år. Du ska om bara några månader bli mamma, och jag kunde inte vara gladare för din skull. Önskar bara att jag kunde få vara hos dig, klämma lite på magen och få krama om dig. Jag vill träffa killen som du har snackat om så länge, din pojkvän som nu är din fästman. Jag vill träffa din lilla bebis i Augusti. 
 
 
 
 
 
Hjärtat det jag vill säga är att jag är så otroligt stolt över dig, hur mycket du har mognat och hur du tar tag i ditt liv. Att du kämpar för allt du vill ha. Jag älskar dig så otroligt mycket min fina tjej och jag önskar dig all lycka med graviditeten, förlovningen, och framförallt barnet när det kommer. Sen får vi se om vi dyker upp i Mexico till sommaren, jagm, johana Emma och resten av tjejerna. Vem fan vet :)
 
 
 
 

Helgen

Jag la bloggandet på is nu under helgen, jag kände att jag ville fokusera på att umgås med mina nära och kära istället för framför en dator.
 
Fredag: Jag och Emma virrade runt och letade efter present till Meltem ett bra tag efter skolan, tillslut så satte vi och och åt middag på donken innan vi drog oss hemåt. Tjejerna var ute på vift hela natten men jag kände för att stanna hemma och bara mysa så det var exakt det jag gjorde, Suraj kom och höll mig sällskap efter jobbet också. Alltså var fredagen en relativt lugnt dag.
 
Lördag: Både jag och älsklingen vaknade tidigt, han drog till jobbet och jag låg kvar i sängen. Flisan ringde mig och ville ha mat så det var bara att knalla upp mot djurgårdsplan för att beställa kebab och pizza, Linus kom dessutom och hängde med oss ett bra tag innan jag var tvungen att dra till Emma för att fixa mig, våran älskade Meltem fyllde ju nämligen hela 18 år! Kvällen började otroligt bra med massa sköna människor hemma hos henne, vi åt dögod mat och dansade hela kvällen. 
Pga av min och Emmas otroligt dåliga planering så var vi dock tvugna att dra runt 23 för att möta Robin med nycklar osv. Kvällen avslutades hemma hos Frugan, med en aning för mycket alkohol i kroppen och efter massa skratt så somnade vi runt 5 tiden.
 
 
 
 
 
 
 
Söndag: Vaknade upp kl 11, Flisan och Emma var så gulliga och handlade bakismat till oss alla. Flisan drog på match efter ett tag och jag, Linus och Suraj stannade kvar och städade huset.
Käkade middag hemma hos 'mormor' på kvällen också, rullade därifrån till flisan. Vi låg och snackade i sängen ett bra tag innan jag åkte hem, mös med familjen och somnade.
 
Idag: Hade ställt klockan på 7 för att åka till läkaren vid 8, vaknade dock upp och insåg att jag hade försovit mig, även fast det bara var en halv timma så räckte det för att jag skulle skita i besöket och somna om. Vaknade upp kl 12 igen sen, blev så otroligt jävla sugen på våfflor eftersom hela instagram var spammat av mat bilder så jag ställde mig i käket och slängde ihop en bunt.
Nu så ligger jag i sängen tillsammans med pojken min, här hade jag tänkt att ligga nerbäddad hela dagen, njuta av sportlovet och bara ta det lugnt.
 
 
Puss på er!
 
 
 
 

A waste of space

De senaste dagarna har gått åt till att plugga, jobba och mysa med frugan. Men nu så är det endast en skoldag kvar tills vi får lov och jag kunde inte ha varit lyckligare!
På kvällen har jag nu suttit och pluggat in en hel termins latin inför Leszeks jävla prov imorgon, min älskade pojkvän var så snäll och kom med bubblig choklad och cola till mig så jag kunde få lite energi. Det hela slutade med att jag slängde böckerna åt helvette och kröp ner i sängen istället för att kolla på snabba cash 2 med suraj.
Nu har mer än halva filmen gått och jag har inte ens hängt med, e så sjukt trött så kämpar för att hålla ögonen öppna, det här är liksom 3e gången vi försöker se denna film, jag lyckas ju somna varenda gång..


Nattproblem

Har försökt att sova sedan kl 22, men vaknar upp så fort jag somnar.
Sen nu när jag äntligen hade somnat igen så börjar killen bredvid mig snarka, det är inte små tysta snarkningar heller. Låg och slog och sparkade på honom i en halvtimma utan respons så tillslut tog jag mitt täcke och hamnade här. På soffan. Nu återstår det bara att se hur resten av natten blir....


Mys med familjen ❤

Provet gick faktiskt rätt så bra idag konstigt nog, har dock gått utan linser hela dagen så har haft riktigt svårt att se överhuvudtaget
Åkte hem till Suraj efter skolan och sedan hamnade vi hemma hos mig. Nu på kvällen så har vi lagat god middag med Niklas och Sandra, frugan joinade oss för ett tag sedan och nu ligger vi alla i soffan och kollar på matchen mellan Arsenal-Bayern München.
Jag och älsklingen hoppar nog ner i sängen efter matchen för imorgon är det ju onsdag och skola. Jobb står dessutom på schemat.

Puss!


Do or die

 

Såhär var tanken att min kväll skulle se ut, nöta in psykologi som bara den. Sitta och läsa igenom Freuds tankar men så är inte fallet. Har istället gått och blivit tumblr-beroende igen, eller för kvällen iallafall.
Jag orkar inte med mig själv, det får helt enkelt gå som det går istället, sitter liksom och asgarvar åt elefanter för tillfället

 


i just wanna feel this moment

 

Har precis lagt mig isängen hos min andra familj, frugan ligger bredvid mig och spelar candy Crush. Hon mötte mig vid Djurgårdsplan efter jobbet, vi knallade hem till mig och hängde lite med min familj innan vi gick hit.

Båda vi är av någon anledning riktigt jävla irriterade, hon har iallafall en bra orsak till att vara det men jag å andra sidan är bara riktigt förbannad. Varför vet jag inte ens själv, en sådan irritation har byggts upp i min kropp så länge så det blir så här lite då och då. Flisan föreslog nyss att vi båda bör införskaffa en boxningsäck och det låter fanimej inte som en dålig ide. Säger som syrran; aaaaante bra

Nu ska vi båda försöka ta tag i plugget som vi har sagt att vi ska göra i några timmar nu, men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken


måndag

Det blev inget inglett från varken mig eller Bea igår. Jag glömde helt totalt bort att blogga, men spenderade iallafall hela dagen med Suraj. Tanken var att jag skulle träffa Flisan där på kvällen men jag och Suraj drog en kvällsbio så det blev så sent, så istället åkte jag hem och la mig i ett varmt bad.
Idag är ju då måndag, och alla vet ju hur mycket jag avskyr måndagar, meeen har gjort det bästa möjliga utav dagen och har faktiskt haft det ganska hyffsat.
Just för tillfället så sitter jag i Tyresö med mina barn, slutar nog om en timma och då ska jag hemma och råplugga hela kvällen, lär bli en ptroligt lång natt men det är ju trots allt sportlov snart så det är något ljust att se fram emot!

I wish we could switch up the roles

Spenderade hela kvällen med syster och hennes pojke. Vi käkade god middag framför melodifestivalen och färgade Beas hår. Spelade dessutom en jävla massa candy Crush, spelet är så beroendeframkallande, höll dock på att kasta telefonen i väggen några gånger, har nämligen fastnat på bana 65 i över en vecka..

Aja ligger nerbäddad i sängen nu med mitt hjärta och ska kolla på Snabba Cash 2 innan vi somnar. Uppdaterar mer imorgon!


Då var det fredag igen

Det är verkligen helt sjukt hur snabbt denna vecka har gått. Är glad över att det är fredag och helg så man kan få sova ut lite för Jag har varit så trött idag, lite som en zombie. Fick mig dock en jävligt gott skratt imorse när jag kom till skolan och såg att Emma och jag hade tänkt i samma banor och klätt på oss likadana kläder, så det blev vi mobbade för hela dagen. 


Har hängt med frugan nu på kvällen, vi fixade en massa hemma hos henne. Bar upp den nya soffan och möblerade klart innan vi åt middag med familjen och kollade på gladiatorerna.
Styrde upp morgondagen med Orrpars också, jag och Romis ska till hans och Beas lägenhet imorgon och käka middag, romina står förståss för matlagningen :)
Nej nu så ska jag krypa ner i sängen, kolla på ett avsnitt av The Lying Game och sen sova. Ska för första gången på hela veckan sova i min egna säng, ska bli så otroligt skönt.
Natti!

Gårdagen var förövrigt helt underbar, kunde inte bett om en bättre pojkvän♥

My perfect valentine

Ligger i sängen och ska snart sova, är inte speciellt trött men vet att jag kommer vara det i morgon.
Har haft en mysig alla <3 dag. Körde ett spinning pass och ett core pass på gymmet sen storstädade jag hela lägenheten till älsklingen kom hem. Vi lagade fläskfilé med potatisgratäng och kollade OC och mös. Perfekt kväll, inget speciellt men hur mysigt som helst med mannen i mitt liv!


2 månader <3

Mannen min har somnat på soffan och jag ligger framför OC och dricker cola och äter choklad. Ska snart springa ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten sen krypa ner i sängen och förflytta Oskar från soffan till sängen.

Körde ett ben o rump pass tidigare idag så kommer kännas imorgon kan jag ju säga. Hoppas jag klarar spinning passet jag har bokat!


Extreme home makeover..

... A la Feliciorna.. Oja vad töntigt det där lät!
Men håller på att möblera om uppe hos flisan. Nya soffor, nya möbler you know it. Vi har snackat om att göra om här uppe sedan i somras så nu sätter vi äntligen igång, satan vad fint det blir och det har blivit så otroligt mycket större utan alla onödiga saker.

Men hörni, imorgon är det som sagt alla hjärtans dag, och för första gången så ska jag inte bara sitta hemma med tjejerna, tröst äta en massa gelehjärtan och älta ens ensamhet.
Morgondagen ska spenderas med min älskling, tyvärr så vägrar han berätta för mig hur planerna ser ut vilket är så otroligt frustrerande för jag hatar att vara ovetandes. Ser iallafall fram emot en mysig kväll.
Uppdaterar nog imorgon på dagen.
Puss!


94 dagar sedan

Vaknade hyffsat tidigt idag, satte mig framför teven och kollade lite på Teen Mom innan jag åkte iväg en sväng till handen innan jobbet.
Nu sitter jag i soffan med barnen, äter frukt och kollar barnprogram. Riktigt mysigt:)

Efter jobbet blir det lite ärenden och sen ska jag hemåt.


det är lätt att vara efterklok

Ännu en dag är avslutad. Denna tisdag har faktiskt inte varit så tokig. Hade endast några få lektioner samt en håltimma på 3 timmar. Åkte direkt hem efter skolan och åt lite innan jag satte mig på bussen in till Gullmars för att möta upp syster och Oskar en snabbis.
Sen dess så har jag inte gjort så mycket, skulle ha träffat Flisan men vi ringde om varandra hela tiden så tillslut sket vi i det. Tog en kort promenad med mitt hjärta nu på kvällen istället. 
 
Har inga lektioner alls imorgon, Peter är sjuk så vi lyckades slingra oss ur den enda återstående lektionen så är helt ledig. Har dock möte vid 14 innan jag spenderar kvällen i tyresö med mina barn. 
Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla på ett avsnitt av Greys och sen sussa.
Puss!
 
Storasyster saknar och älskar dig så otroligt mycket ♥

Snart helg va?:)

Behöver jag ens skriva att jag är hos Flisan? Vi ligger som vanligt i sängen, lyssnar på musik och spelar candy Crush. Jag och frugan krigar, vi båda ligger på samma bana och inte fan ska hon klara den innan jag.

Funderade på att skriva ett inlägg där jag uttrycker precis vad jag känner, där jag kunde skiva ner allt jag tycker och tänker om dig, vad jag vill och tänker säga till dig den dagen vi stöter på varandra. Sen kom jag på att jag inte tänker sjunka ner till din nivå, rena barnleken. Det är vad du håller på med. Som jag har sagt så många gånger förut så hade jag inte ens ett problem med dig, tyckte fan synd om dig som många andra tills du började vräka ur dig saker till mina vänner och peaka.
Patetiskt gjort lilla du.

Men men, nog om det, har fått ur lite av ilskan ur mitt system. Så ska återgå till att mysa med min flisan.

Resten av veckan är rätt så packad
Imorgon: skola+plugg
Onsdag; skola, lunch med frugan, möte och jobb
Torsdag: skola och spendera resten av den 14r februari med min älskade pojke
Fredag: 2 prov, jobb och kanske titta förbi hemma hos Bea och orrpars?:)
Pöss på er:)


Jag har världens bästa pojkvän

Älskling har fixar biljetter till art on ice i morgon som vi ska gå på. Han vet hur man gör mig glad han :)

Kom hem från jobbet för ett par timmar sedan, har hunnit duscha, laga middag och spelat lite candy crush. Nu ska jag försöka stänga av sporten som ständigt rullar på tvn här hemma och fortsätta mitt OC marathon!


Feb. 10, 2013

Nu ikväll så har jag varit hemma hos Harlins, ätit glass och chilinötter (bra blandning) och så har jag hjälpt Steffi att plugga lite engelska.
Men nu så ligger Jag och frugan nerbäddade i sängen, hon ligger och kollar på en halvkass film medan jag ligger och pluggar, eller försöker rättare sagt.
Känner faktiskt redan nu att jag kommer ha en rätt så sömnlös natt. För mycket plugg och för många tankar som snurrar i huvudet helt enkelt. Har en lång skoldag imorgon och sen ska jag jobba direkt efter.
Har jag nämnt att jag hatar måndagar?


Söndag

Har haft så äckligt ont i magen hela dagen, men efter lite piller och massor timmar senare så mår jag bättre. Nu ligger älskling och jag på soffan i en nystädad lägenhet framför OC och spelar candy crush. Jobbigt vilken tävlingsmänniska han är, blir bråk här snart.

Snart ska vi nog sussa eftersom klockan står på 6.45 för min del.
Natti
 

Pluggbiten

Det där med att plugga hörni..
Har suttit hela dagen och läst flera kapitel för sociologi och engelska, kände mig grymt duktig tills jag kom på att jag har glömt att plugga inför idrottsprovet imorgon. Så nu ska jag sätta mig ner för att nöta in 11 sidor om kost och hälsa. Åh älska söndagar.. Skriver nog ett inlägg senare ikväll också. Ville bara dela med mig lite utav min söndagsångest


Feb. 09, 2013

Då var det lördag igen, tanken var ju att jag skulle fira Philip idag men mår piss så stannar hemma ikväll. Istället så får det bli en myskväll framför melodifestivalen med Suraj. Något mer än så lär det inte bli, men det ska bli skönt att ha en lång och lugn helg.
Imorgon så måste jag plugga, jag vet att jag alltid säger så men hela den kommande veckan är packad med prov så måste verkligen ta tag i det nu.
Fast vi vet ju alla att jag kommer skjuta upp det och så jag kommer att sitta uppe natten innan proven och råplugga.. Bra där


Right here is where i want to stay

Klockan står ställd på 06:30 imorgon, jag har nämligen bestämt mig för att ta mig till skolan , har vilat upp mig nu i några dagar så nu är det bara att vänja sig vid vardagen igen.

Nu idag så har jag inte gjort någon nytta alls, vaknade sent hur trött som helst och sen dess har jag mest legat i soffan. Tog mig faktiskt ut nu på kvällen, tog en kort promenad med mitt hjärta för att få lite frisk luft.
Nej nu måste jag sova, det är en dag imorgon också, fredag dessutom :)


Family first

Fan, har suttit och skrivit inlägg efter inlägg idag, försökt att förklara hur jag känner. Hur mina tankar är kring hela situationen som har pågått nu i flera månader, eller egentligen flera år, men bestämde mig i sista minut för att radera allt. Finns ingen nytta i att skriva ut allt här eller att dela med mig till folk som inte alls har något med det att göra. Vände mig till min syster istället. Hon vet precis hur man får mig på bra humör igen
 
Vaknade upp imorse och kände bara för att dra täcket över huvudet och undvika allt idag. Det var precis det jag gjorde också. så dagen har spenderats mer eller mindre i sängläge. Har hunnit kolla ikapp på alla mina serier nu så det är en otroligt stor lättnad.
Stannar nog dessutom hemma från skolan imorgon också, måste få vila upp mig och samla krafter. Blir dock så otroligt rastlös när jag är hemma så jag studsar snart på väggarna. meeeen fokuserar ju som sagt på att bli frisk så jag kan dra ut i helgen och ha kul.
 
Family first♥
 
 
 
 

Halvvägs till helg

Har rast på jobbet nu, första timman har gått bra så nu hoppas jag resten av dagen fortsätter så :)

Igår jobbade jag till 18 sen åkte jag hem till mitt hjärta och åt middag innan vi åkte till gymmet. Efter gymmet åkte vi förbi Oskars föräldrar en stund innan vi åkte hem och jag däckade direkt. Sjukt vad trött jag är på kvällarna nu för tiden!


Svar på tal

Är ni tillsammans igen? Du och Suraj. Hade inte han flickvän för typ en månad sen? Vill du förklara vad som har hänt? :) - Anonym
 

Hej! Egentligen så känner jag inte alls för att sitta och skriva om hur allt gick till men ska svara så gott jag kan. 
Ja, jag och Suraj är tillsammans igen och det känns bättre än någonsin. Vi insåg att vi behövde vara ifrån varandra för att få sakna och att uppskatta varandras närhet mer.
Om han hade flickvän eller inte det tycker inte jag spelar någon roll alls. Varken för oss eller för dig, vi vet exakt vart vi har varandra och hur starka våra känslor är för den andre.
Tycker det räcker som förklaring. 
 

Du tror för mycket

Kom nyss hem från flisan, vaknade där imorse och kände mig riktigt dålig. Huvudvärk och feber så jag sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade igen kl halv två. Har lovat mig själv att ta det lugnt nu dagarna framöver, kommer aldrig bli frisk annars.

Ligger iallafall i sängen med nudlar och kollar på senaste avsnittet av The Lying Game. Bästa serien faktiskt! Ligger efter i så många serier nu så får faktiskt lite ångest. Men men
Ska iväg till handen en stund i eftermiddag och sen ska jag bara ligga hemma. Vill förövrigt tillägga att jag har lyckats få världens största och äckligaste brännmärke på halsen från Locktången igår, jag var så trött på morgonen så jag reagerade inte ens på att jag brände sönder halsen. Duktigt!


Ännu mer nytt

Första dagen på nya jobbet, gått bra än sålänge! Är sjukt trött också för kunde inte sova igårkväll.
Hela helgen har jag och orren varit jätteduktiga. Flyttat över alla mina grejer och alla hans grejer till lägenheten. Städat, gymmat, åkt skridskor och hela kvällen igår spenderades i tvättstugan. (Be proud mamma).

Ikväll blir det lite gym, får se hur det går dock. Har sån jävla träningsvärk i ben, röv och mage...så får väll bli armar. Sorgligt att jag hade glömt hur det känns att ha träningsvärk -.-


Maybe one day you'll understand why

Kom alldeles nyss innanför dörren. Har haft en underbar kväll med mitt hjärta.
Han och jag åkte in till stan och käkade middag tillsammans, riktigt skönt att få lite ensam tid. Blev en spontan bio efter det. Denna gången såg vi Gangster Squad. En bra film faktiskt, bättre än vad jag hade förväntat mig.
Annars så har jag bara tagit det lugnt idag, städade lite här hemma och så.
Sammanfattat så avslutades denna helg på ett riktigt bra sätt.
Nu ska jag försöka sova, men spammas av sms av pojkvännen min som beter sig som en treåring :)


I dare you to come a little closer

Är hemma hos Emma för tillfället. Vi här käkat middag, tänker inte ens kommentera det. Det är något med mig och Emma när vi ska laga mat tillsammans, det slutar alltid i katastrof.
Har iallafall lockat hela hennes hår nu för att sedan platta om allt då det inte blev som hon ville. Nu krigar vi för att få hennes lösögonfransar på plats.
Hon ska alldeles strax åka och fira Niklas, och jag ja jag ska hem och dö. Skulle också egentligen till Niklas och Emma har försökt att övertala mig hela dagen, men jag känner verkligen att jag måste bli frisk.

Slänger nog in ett inlägg senare ikväll, ska hem snart och äta mig mätt på sushi, Niklas och Sandra har nämligen gjort hemmagjord sushi:)


Something new

Nyss ätit en sen frukost med hjärtat efter att vi har varit och storhandlat till lägenheten. Så nu chillar vi framför tvn och snart ska vi åka och träna lite. Inte alls taggad, men behövs väll...I guess. Sen ska vi vidare till tyresö och packa ihop alla mina saker. Sen tillbaka till Oskar och hämta hans grejer eftersom han är världens mest oplanerade människa och vet inte vad PACKA är.


I brist på annat

Har legat hemma sjuk tillsammans med brorsan hela dagen. Vaknade upp imorse på det hemskaste sättet, lets just say att jag är sjuk, för sjuk för mitt eget bästa. Blir ju så jävla kinkig när jag mår dåligt liksom.

Men som rubriken säger så tänkte jag blogga lite, och i brist på annat så blir det en liten lista som jag snodde från flisans blogg :)

1. Det första du tvättar i duschen? Kroppen
2. Gillar du kaffe? Ja
3. Hur mår du just NU? Förutom att jag är sjuk så mår jag underbart
5. Berätta om din senaste dröm: Handlade om min lillebror
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Nej fyfan..
7. Vad vill du ha just nu? En vaniljlatte..
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Haha skulle inte förvåna mig
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Biter
10. Använder du smileys? Ja alltid
11. Har du träffat någon kändis? Yees
12. Gillar du keso? Nej!!
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Too close- Alex Clare
14. Hur många länder har du besökt? Oj, vet faktiskt inte
15. Är dina föräldrar stränga? Nej.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? absolut även fast jag är livrädd för höjder
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nej..
18. Brukar du hyra film? Nej har inte gjort det på år och dagar
19. Var kommer du vara på lördag? Först hos Emma och sen hos Niklas
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Ne, eller jag var Ju inte i NY
22. Vad åt du till lunch? Ingenting
23. Har du lockigt hår? Ja.. Eller mer vågigt
24. När grät du senast? Någon dag sen.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha aa för många gånger
26. Favoritårstid? Helt klart sommaren
27. Vem höll du senast i handen?Sandra
28. Sover du med TVn på? Bara när jag är hos flisan
29. Tycker du att du är gammal? Nej..
30. Är du mörkrädd? Bara när jag sover ensam
31. Gillar du ditt liv just nu? Jadåå
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Ja
33. Har du bra syn? Nej, är fan halvt blind
34. Var är dina föräldrar just nu? Ingen som helst aning
35. Vad har du på dig just nu? Mjukisar
36. Vad var det senaste du köpte? Jeans
37. Hatar du mer än 3 personer? Säkert
38. Använder du sushipinnar? Nej, kan verkligen inte använda såna där
40. Äger du ett vapen? Hahahaha, nej verkligen inte
41. Gillar du ditt hår? Nope
42. Gillar du dig själv? Haha ja
43. Märkte du att nummer 4 saknades? Nä
44. Är du kär? Väldigt


RSS 2.0