Trust

Gym 1,5 h
Mage, Biceps, intervaller 20 min
+ PW 30 min

Helt okej dag! Haft rätt soft dag i skolan också och i morgon blir det ännu skönare. Idrott från halv 1 till halv 2 sen blir det gymmet direkt efter. Sen ska jag träffa min älsklings Lina. Vi ska bara myyyysa myysa myyyyyyyysa.

Nu blir det real housewives of beverly hills sen nanna kudden. Puss

random inlägg

Fan det går inge bra med pluggandet för mig.. Skriver en biografi och skit för Dalibor e ju dum och ger oss nya arbeten hela tiden.
Äsch vettu jag har Eric Saade som håller mig sällskap från spotify ikväll så de e luungt :)
Tänkte samla på mig en massa sympati röster. Här är en bild på mina ögon som rinner som fan. en fin rosa röd färg har dom också fått.

Tjaråååå

im scared of lonely

Var på vårdcentralen i över en timma idag. Tog bort mina stygn och tejpade om ärret, såg jävligt fint ut ska jag säga. Tänkte att när jag ändå var där så kan man ju kolla upp allt annat som är fel också, så Gunilla tog en titt ner i halsen på mig, och skickade in mig i rummet bredvid för att göra Strep A test eller vad det nu var. Nepp inge halsfluss här inte. Kollade mina röda och rinniga ögon också, lite tveksamt om det var ögoninfektion eller inte men ska avvakta några dagar så jajjamensan nu blir det glasögon för min del.. kul! Gick därifrån och kom på att jag glömde att kolla mitt öra som e tjockt som jag vet inte vad. Tjaaa problemfri tjej

Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen och sova för plugga pallar jag inte idag. Skyller på att jag är sjuk.. :)

A second on your lips, a lifetime on your hips

Ligger i sängen och ska sussa nu. Har inte gymmat idag, var tränare i ishallen i morse sen hem och sov ikapp dygnet. Lagat mat, städat och pluggat. Som mina söndagar brukar se ut. I morgon blir det stenhårt på gymmet. Ska vara slut i varenda liten kroppsdel. Beach 2012. This time I fucking mean it.

Its been said and done

Varför är det alltid så att när man verkligen måste göra något, som typ att plugga så blir internet jävligt intressant för tillfället, asså verkligen att man måste kolla facebook, och alla andra hundratals sidor innan man kommer på att shit mitt arbete ska vara inlämnat om en timma eller så och jag har inte börjat..
A så känns det typ nu, kommer ingenstans med min svenska uppgift, ligger istället och kollar på tumblr, funderar på om jag ska sova lite. motiverad tjej liksom.

Som bea sa så har det varit en riktig konståkningshelg för oss, längtar lite tillbaka till konståkningen faktiskt.
A men nu är EM över iallafall. Systrarna kom 5 och 10 vilket ee sjuuukt bra, och sen så måste jag ba påpeka att min älskling från Frankrike faktiskt kom 3a i herrarnas. Duktig pojk :)
Nä fan nu ska jag fortsätta med plugget så att jag kan bli klar någon gång.

Guuuuud vad goot, åh vad jag är sugen på sushi mitt i allt också.
någon som vill vara super gullig och köpa till mig? :)

Konståkningshelg

Sedan 14.00 idag har jag och syrran setat bänkade framför EM i konståkning. Först herrarna och nu är det damerna. HELVETTE va bra plushenko va, kommer tillbaka och ba är BÄST och tar hem hela skiten. Han är kung. Snart är det vicky så håll tummarna nu allihopa!

I morse mådde jag plötsligt helt ok igen så åkte till gymmet å körde intervaller i 40 min. Borde inte ha gjort det för sen dess har allting snurrat hela dagen. Annars idag har vi ätit mums middag med familjen och bara tagit de lugnt framför EM. Pussss

image description

You keep hoein' you hoe

Ligger som vanligt inne hos Bea och vi kollar på The Real Housewives of Beverly Hills. Skit tråkigt program osv, massa dramma som bara goes on and on and on and on... -.- Nä men vi sitter och pratar lite om allt möjligt, skönt att ha någon man kan sitta och klaga med om saker och ting :)
A herrarnas långa börjar om några timmar så jag får väl lida tills dess. EM hela veckan juuuuuuuuuuuu
Nä nu fan har det tagit en haltimma för mig att skriva det här, fastnar framför den här jävla skitserien som kanske ändå inte e så dålig.. hihii
Mina fina änglar ♥

I wanted someone who's perfect

Jag ligger hemma idag, har ont i huvudet, kan knappt svälja för min hals är så tjock och mina ögon är typ röda? Aa jag blev iallafall hemma från skolan idag, men min fina Amy ringde mig alldeles nyss och sa att vi bara hade haft 40 minuters engelska so im all good med närvaron och shit.
Jag tänkte förflytta mig in till beas mysiga säng om ett tag för då börjar EM i kontåkning och idag är det damernas korta. måste heja lite extra på Systrarna Helgesson A' la Sverige sörru ;)



Reasons to be fit


Keep in mind all the sacrifices I'm making

A som syster sa så bytte vi blogg nu för att vi har nyfikna släktingar som gillar att snoka. haha nää men dom hittar alltid oss på något sätt.
Har faktiskt förflyttat mig ut till min stuga nu och jag har precis kollat klart på det senaste avsnittet av The Lying Game och asså OO.EEEM.GEE vad bra det är! Helt stört hur insatt man kan bli i en serie, jag och bea har suttit och spekulerat över facebook vilka som kan ha gjort vad osv. Moahahha vill ha meeeer!

pöss♥

Nu ska jag faktiskt försööööka plugga lite men min kropp kommer krascha snart. Ska ta en kopp te innan jag somnar ikväll.


Fredag i morgon

Hehe nu har vi bytt blogg igen, våra släktingar har en tendens att alltid hitta vår blogg. Nu ska vi iallafall försöka att hålla denna lite hemlig :D

Har mått sämst hela dagen, dock lite bättre än igårkväll/inatt. Hade en lektion sen köpte jag hem sushi och la mig i sängen framför konståknings EM där jag har legat hela dagen. Har också tagit tag i plugget men det är sjuuukt jobbigt. Har lagt det åt sidan nu och det får gå som det går i morgon, orkar ba inte. Vill ha helg och jag vill må bättre!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0