Weeey fett Boring

Är i Tyresö för tillfället för att ta hand om ungarna mina, vi kollar på svt och spelar fyra-i-rad. Jävligt mys om jag får säga det själv.
Vill bara påpeka att höstlovet håller på att flyga iväg, bara några dagar kvar nu och jag har en massa plugg kvar att ta tag i...

Snart ska Martin komma hem och få får jag knata ner till bussen i regn och kyla, men vad gör man inte för att träffa älsklingen min.


Ny vecka, nya tag

Så var det måndag igen. Har verkligen inte gjort något annat idag än att ta det lugnt. Sov hela 11 timmar inatt, det är mer än vad jag har gjort på hela helgen så det var välbehövt.
Jag och min älskling har förövrigt stått i köket större delen utav dagen då vi har bakat cupcakes som blev helt och hållet oätbara och riktigt jävla fula också, så vi bestämde oss för att laga en riktigt god middag istället och det lyckades vi iallafall med :)
Spelade pengarna på bordet med appen tillsammans med familia numero 2. Fyfan vad kul det var, skulle lätt ställa upp i programmet :) inte för att det skulle gå så jävla bra med mina dåliga nerver men ändå..

Nä det får räcka för mig idag, nu ska jag mysa med min fruga


Satsare

Ligger på Karlssons soffa och kollar Hamilton. Jävlar vilken bra film!!! Har nyss tryckt i oss godaste kycklingsalladen, hej matkoma. Tidigare idag körde vi ett pass spinning och ett corepass så får räcka för idag.


"Vi gör om och vi gör rätt"

 
Aa nu är vi här igen, vi får se hur länge det varar nu då:)
Dock så är jag helt slut efter helgen, har haft så stört jävla kul men Gud vad det har tagit på mina krafter. Tackar Gud eller nån att jag har höstlov nu, att helgen fortsätter i stort sätt och att jag slipper gå upp tidigt imorgon. Behöver verkligen sova ut nu i några dagar eller så.

Nu för tillfället myser jag hos min fru med mina babes, hur morgondagen ser ut vet jag verkligen inte men jag lär blir kvar hos flisan ett tag. Har sjukt mycket plugg att ta t

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every ending is a new beginning

Blogghoran är tillbaka! Det är fan det rätta namnet på mig. Kan inte bestämma mig eller behålla en blogg. Felicia och jag tänkte ge den här bloggen en till chans, kanske bra...så kan hon pusha mig lite :)

Söndagen är över och ny vecka väntar. Dock blir den förmodligen rätt lugn eftersom jag jobbar som lärare och det är höstlov. Då blir det massa massa träning hela veckan!!! Hela helgen har jag tagit det lugnt. Umgåts med mina fina, tränat mina småbarn och umgåts med familj. Sånt behövs ibland!

Nu ska jag sussa, natti!


RSS 2.0